• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

26.05.2021

11:34

HYPER EVENT 27. MAJA NA YOUBOX-U! SAŠA MATIĆ I HURRICANE PRVI PUT ZAJEDNO NA SCENI

Estrada

HYPER EVENT 27. MAJA NA YOUBOX-U! SAŠA MATIĆ I HURRICANE PRVI PUT ZAJEDNO NA SCENI

Podeli vest

"Loco loco" ili "Ruzmarin"? "Favorito" ili "Nađi novu ljubav"? Na prvom "Hyper eventu" nećete morati da birate.

Očekuju vaš odlična atmosfera i najveći hitovi Saše Matića i popularnog tria Hurricane, kojem će ovo biti prvi nastup nakon Evrovizije. Memorišite ovaj termin i upalite podsetnik – četvrtak, 27. maj, u 21 sat, na Youbox aplikaciji.

Foto: informer

Premijerni "Hyper event" gledaocima donosi spoj tehnologije i modernog, baš kao i novi glo Hyper koji će biti predstavljen ovom prilikom. Nakon prve dve serije uređaja, kompanija British American Tobacco osluškivala je komentare potrošača i potpuno unapredila proizvod kako bi ponudila tržištu uređaj za zagrevanje duvana bez mirisa i dima.

Foto: informer

Novi uređaj u četiri boje - crnoj, plavoj, beloj i narandžastoj, odlikuje besprekoran dizajn, zaobljene ivice, vrhunski materijali i prefinjeni mat finiš. Posebna pažnja posvećena je usavršavanju tehnologije zagrevanja, te glo Hyper nudi dva moda za konzumiranje – standardni i boost.

- Radujem se što ću zajedno sa prelepim uragankama nastupiti na Hyper događaju. Online koncerti su odličan način da zajedno zapevamo i proveselimo se – mi na bini, a vi kod kuće, uz mobilne telefone ili druge pametne uređaje – poručio je fanovima Saša Matić u susret online koncertu na Youbox platformi koji će moći da prate svi punoletni, bez obzira da li imaju kreiran profil na ovoj aplikaciji.

Kroz mešanje muzičkih žanrova i odličnu atmosferu, glo nastavlja da spaja nespojivo u cilju kreiranja prave Hyper zabave kakva očekuje gledaoce u četvrtak, 27. maja:

- Novi glo predstavlja poslednju inovaciju kada govorimo o uređajima za zagrevanje duvana i rezultat je višegodišnjeg osluškivanja želja i potreba konzumenata. Osim što donosi više ukusa i manje mirisa, ključna inovacija je u uvođenju boost moda, za one koji žele više od standardne konzumacije – istakla je Maja Janković, iz kompanije British American Tobacco.

Da bez moderne tehnologije i specijalnih efekata neće moći da prođe ni nastup na „Hyper eventu“ potvrđuju i Ksenija, Sanja i Ivana iz grupe Hurricane:

- I ovaj put smo publici pripremile odličan šou. Obožavamo tehnologiju koja nam pomaže da i vizuelno dočaramo svaku pesmu, da svaki nastup izgleda još bolje, a ovaj će zaista biti poseban i jedva čekamo da gledaoci vide šta smo pripremile.

Foto: informer

Voditelj programa biće Boško Jakovljević, a nakon koncerta publika će moći da vidi kako su tekle pripreme za ovaj muzičko-scenski spektakl, kao i izjave izvođača na zvaničnim glo profilima na Instagramu i Fejsbuku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija