• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

30.06.2021

22:26

ZVEZDA GRANDA SLAVI NASERA ORIĆA! Još kao dete je pevao o KLANJU SRBA po Bratuncu! /FOTO/

Printscreen You Tube

Estrada

ZVEZDA GRANDA SLAVI NASERA ORIĆA! Još kao dete je pevao o KLANJU SRBA po Bratuncu! /FOTO/

Podeli vest

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član je muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu

Mladić iz Srebrenika u ovom bendu peva već nekoliko godina, otkako je bio dečak, a osnivač istog je njegov otac Muto Hasanović koji mu je bio glavna podrška tokom takmičenja u srpskom muzičkom šouu "Zvezde Granda".

Grupa "Sateliti" postoji od 1989. godine, a široj javnosti je postala poznata pre sedam godina zahvaljujući šaljivoj pesmi "Fejsbuk". Sadik je tada imao 13 godina i bio je glavni vokal u numeri, a inače je u bendu od svoje 11. godine.

Foto: Printscreen You Tube

Sadik Hasanović

Pored šaljivih, Muto, Sadik i ostali članovi benda su snimali i ratno-hušačke pesme, između ostalog i "Ko na Božić u Kravicu dođe". Snimak na kome Sateliti uživo pevaju ovu numeru na jednoj proslavi postoji na jutjubu, a sada je postao viralan i na Tviteru.

 

 

Naime, na Božić 1993. godiine dogodio se veliki pokolj u srpskom selu Kravice, i to drugi po redu. Tada su muslimanske snage tadašnje vojske BiH predvođene Orićem, napale selo koje je branila seoska straža. Poginulo je 49 ljudi, od kojih su neki upravo napuštali crkvu posle božićne službe. Među ubijenima bilo je i staraca i dece.

Inače, tu pesmu je napisao jedan od pripadnika jedinice Nasera Orića po imenu Rizo.

Foto: Printscreen You Tube

Tekst potpisa

Osim nje, snimili su i jednu numeru posvećenu ratnom zločincu Oriću - "Oj Nasere, Srebrenički sine". Snimak izvođenja te pesme uživo, na jednoj proslavi, postoji na jutjubu, a Sadik Hasanović, koji je tada još bio dečak, uživa i sa osmehom se klanja ratnom zločincu!

Foto: Printscreen You Tube

 

Pored toga, Sadik je ponosno objavio i fotografiju sa ratnim zločincem Naserom Orićem nastalu pre nekoliko godina.

Foto: Printscreen You Tube

Sadik nije odgovarao na pozive medija.

Tekst pesme "Ko na Božić u Kravicu dođe"

Ej ko na Božić u Kravicu dođe, Naser Orić - nije Karađorđe. A kad vidješe sa svih strana puca, stadoše im u grudima srca. Ostaviše i Božić i Slavu, samo živu da izvuku glavu. Ej ostaviše i Isusa sama, da ga oni pogaze nogama. A na stolu torte i kolači, neka jede ko je bio jači. Džabe što su i tehniku imali, opet im se Kravica zapali. Naser svojim borcima govori: vi slavite dok Kravica gori. Nema više gnijezda dušmanskoga baš na Božić ogrijala Boga. Mjesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu. Ej šta je ovo Naser borce pita: "Nemam kome Božić da čestitam!" Hajmo kući braćo Muslimani, mi smo ovdje došli nepozvani...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Lepo rece corba ko god hoce ovde moze da hara i pustosi sve kilavi... Itd

Penzioner

pre 3 godine

Popoviću da li ti normalan? Koga si doveo u Srbiju, kući ga vodi, ne na televiziju!

Velko

pre 3 godine

@ Podrzavam! Ipak nije samo kriv Popovic, zasto sigurnosne sluzbe Srbije ne rade svoj posao? Mislite li da neko ko se izrazava kao neprijatelj drzave i narod moze da samo tako doputuje u istu a da ne bude zaustavljen,vrace i cak optuzen? Ko to u RS ne radi svoj posao i dokle ???

bk

pre 3 godine

nije ni cudo sto nas uvek neko bombarduje kad sami sebe ne postujemo

dule

pre 3 godine

neka ,daju im stanove i automobile,i vidim sve vise ih dovode.....kao sto napisa covek malopre neka ga Popovic vodi sebi kuci

Kosovojesrpsko

pre 3 godine

Tako bude kad strucni ziri nema vremena da proveri kandidate. Ziri i Popovica treba kazniti zbog takvog propusta. Sto se tice tog bosnjaka ili sta god je, on je svojim postupanjem pokazao da nema obraza nit srama, da nema morala koliko komarac du*eta.

Miro

pre 3 godine

Фахрета Јахи првљка из Брчко са сашом и шерифковићком доводи своје. ШТА ЈЕ ТУ ЧУДНО. ПРАВЕ ОД ЊИХ НЕКЕ ПРОЛАЗНЕ пераче прко који неким од нас изазивају гађење а од неких узимају паре. Мотиви су очегледни. То мора стати.

sombor

pre 3 godine

Dali je ovo moguce pored nasi pevaca mi dovodimo muslimane da nam pevaju ovo je zalosno. Popovicu taj grand treba pod hitno zaustaviti da vise nebrukas nas narod

kulic

pre 3 godine

..PA TO JE PULEN VASE ZVIJEZDE MARIJE SERIFOVIC ...ETO VAM GA SADA ..NIKADA SE VI SRBI AKO STE U SRBIJI PROBUDITI NECETE..

ispektor svetoje

pre 3 godine

sad znate ko su te nase zvezde i producenti bas kao sto su crnogorci bili minstarstvo odbrane pa se ni Jugoslavija ni Srbija nije odbranila , i zasto je Grand Televizija registrovana u Nato Holandiji i otkud tako uspesnim kafanskim direktorima 25.000 evra plate a srpksomnarodu mesecno 100 evra , i guzatim sisatim direktoricama bez osnovne skole vile u Americi Majamiju i Monte Karlu jahte , prodala se drzava okupatoru , ima se sulejmanova solomonova rimska dinastija u Blejogradu , ne zna se ni gde je kiparska lova a vile su na Kipru , kao kosovske ambasade u Jeruzalimu , za to vreme se pljacka srpski narod pomocu telefonskih poziva a od toga profitira Nato i financira vojsku Kosova i napad na Republiku Srpsku . Organiziraju se koncerti islamskog naciste Dine Merlina za financiranje islamskog terorizma i genocida nad srbima . I pitanje je kako to da par idiota iskoristava sprsku omladinu i zaradjuje milione na racun srpske omladine , i zasto srpska drzava nije napravila omladinsku televiziju da omladina peva i da zaradjuju preko telefonskigh poziva drzavne budjet za obrazovanje omladine , ali ne nego iskoristavajuci kapacitete srpske omladine i tudja autorska prava zaradjuju Sasahu Popowitz i Fahretahu Jahowitz privatno vasarski jako grande .

bosko

pre 3 godine

Popovic bi za pare prodao Srbiju,80 posto pjevaca iz Bosne su mu isti kao ovaj iz clanka,ali to njega ne interesuje,pa Pula mu je druga kuca.Nevalja mu nasa muzika nego hoce da prosiri biznismnezajazljiv covjek.Sramotamznas kad bi Srbin bobjedio u Sarajevu,nikad pa ni tada-

bosko

pre 3 godine

Popovic bi za pare prodao Srbiju,80 posto pjevaca iz Bosne su mu isti kao ovaj iz clanka,ali to njega ne interesuje,pa Pula mu je druga kuca.Nevalja mu nasa muzika nego hoce da prosiri biznismnezajazljiv covjek.Sramotamznas kad bi Srbin bobjedio u Sarajevu,nikad pa ni tada-

Bane

pre 3 godine

Samo težak debil, što ćoravko svakako jeste, mogao je da dovede taj muslimanski isprdak u Srbiju. Vučiću, kakve su kazne za veleizdajnike (zbog para), kao što je saša popović( mala- naravno)?

Austrijanac

pre 3 godine

Popovicu to nije vazno,vazno je da zgrce milione. Popovicu bruko jedna,pokrij se usima!!!!

Ljuba

pre 3 godine

I šta sada? Mi treba da ovu činjenicu progutamo kao ćurka kukuruz. Dok se svi narodi sa prostora bivše Juge ujedinjuju, drže zajedno, mi Srbi pokazujemo koliko smo neškolovani i skloni ulizavanju drugima, pogotovu Grandova mafija koju je osnovao Saša i s dušno i dan-danas predvodi, naravno zbog novca.

Leon

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem..ovaj Popović da može, prodao bi Kosovo.

Vla

pre 3 godine

Cega se pametan stidi budala se ponosi, divljaci ubijaju zene I decu, domoroci takodje, bolesnici takodje, o njima pisu I pevaju maloumni I ograniceni takozvani ljudi

bagi

pre 3 godine

Hebe se Popoviću, važne su pare, primetili? Prolaze bogati iz EU i bošnjaćerosi ba koji imaju lovu...Kad je poreska češljala tu firmu, nikad, teško dokazati kad lova ide iz džepa u džep.

milankukic

pre 3 godine

ma Popovic je znao ko je on ali radi profita onga je i doveo posto je znao da ce mudzahedini sdusno za njega glasati a pare idu njemu zato ubuduce prvo biografija pa onda moze da peva u Srbiji

miodrag

pre 3 godine

Nije to ni cudo,Sasa Popovic bi se za dinar u d..e,a Fahreta je muslimanka.....

Janko

pre 3 godine

Sta je sad,Saša,Bobo i kraljica Brena dovode na televiziju i pevače islamiste još mi srbadija plaćamo BRAVO PATRIOTE.Sve novine pune su Zvezde Granda,Salwta,Brwne,Bobe a oni patriote za islamiste..plati Srbijo..sve novine samo o Saši eto vam sad istina..Informer kao kurva jebe se za pare PIŠI DRAGANE HVALI...SALETA I BOBU I BRENU..HVALI SE...ŠTO NEPIŠEŠ O PAMETNOJ DECI...MUVARO JEFTINA GLUMIŠ PATRIOTU A NOVINE PUNE OVIH GOVANA...SMRADU IZDAJICE...SAD TI DOŠLO IZ GUZICE U GLAVU..KAO NISI ZNAO...MAJMUNE LAŽLJIVI DABOGDA OSETIO BOL KOJU IMA MOJA PORODICA OD MUSLIMANA ...SAD SI KAO PAMETAN...MARŠ SVI U PI...U MATERINU JEFTINU...LAŽNE PATRIOTE PRODALI SE ZA 1€

Macha

pre 3 godine

U preglasavanju kada je bio u duelu sa sjajnim Zarkom Madzicem , Sasa Popovic je odabrao Sadika da ide dalje! Sramno, sramotno, odvratno, jadno, bedno,....Sasin najveci blam u zivotu!

Ćoravog u čorku

pre 3 godine

Hapsi Vučiću ološ i onog prdonju bosanca kojeg briga što u Kravici na Božić srpska deca poklana,on forsira muslimansku koja veličaju Nasera.Zabraniti mu ulaz u Srbiju.Ćoravog iseliti u Opatiju.

Neko drugi

pre 3 godine

A kako mentorka ovo objašnjava https://youtu.be/zZPi0AoxNn0 Pre dve godine, u Sandžaku Bruka i sramota za sve

Dusanov zakonik

pre 3 godine

Jel' Vi hocete nas opet da bombarduju? O, Arcibalde Rajse ustani iz groba i reci posto ne citaju sta si reka za Srbe - prvu karakternu osobinu? Da smo najveci neprijatelji sami sebi

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija