• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2021

14:19

EVO KO JE ZVEZDA GRANDA KOJA PEVA O KLANJU SRBA U BOSNI! Još kao dete postao član skandalozne grupe, pa pevao: OJ NASERE, SREBRENIČKI SINE /VIDEO/

printscreen TV Prva

Estrada

EVO KO JE ZVEZDA GRANDA KOJA PEVA O KLANJU SRBA U BOSNI! Još kao dete postao član skandalozne grupe, pa pevao: OJ NASERE, SREBRENIČKI SINE /VIDEO/

Podeli vest

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član je muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu

Mladić iz Srebrenika u ovom bendu peva već nekoliko godina, otkako je bio dečak, a osnivač istog je njegov otac Muto Hasanović koji mu je bio glavna podrška tokom takmičenja u srpskom muzičkom šouu "Zvezde Granda".

Grupa "Sateliti" postoji od 1989. godine, a široj javnosti je postala poznata pre sedam godina zahvaljujući šaljivoj pesmi "Fejsbuk". Sadik je tada imao 13 godina i bio je glavni vokal u numeri, a inače je u bendu od svoje 11. godine.

 

 

Pored šaljivih, Muto, Sadik i ostali članovi benda su snimali i ratno-hušačke pesme, između ostalog i "Ko na Božić u Kravicu dođe". Snimak na kome Sateliti uživo pevaju ovu numeru na jednoj proslavi postoji na Jutjubu, a sada je postao viralan i na Tviteru.

Naime, na Božić 1993. godiine dogodio se veliki pokolj u srpskom selu Kravice, i to drugi po redu. Tada su muslimanske snage tadašnje vojske BiH predvođene Orićem, napale selo koje je branila seoska straža. Poginulo je 49 ljudi, od kojih su neki upravo napuštali crkvu posle božićne službe. Među ubijenima bilo je i staraca i dece.

Inače, tu pesmu je napisao jedan od pripadnika jedinice Nasera Orića po imenu Rizo.

Osim nje, snimili su i jednu numeru posvećenu ratnom zločincu Oriću - "Oj Nasere, Srebrenički sine". Snimak izvođenja te pesme uživo, na jednoj proslavi, postoji na jutjubu, a Sadik Hasanović, koji je tada još bio dečak, uživa i sa osmehom se klanja ratnom zločincu!

Pored toga, Sadik je ponosno objavio i fotografiju sa ratnim zločincem Naserom Orićem nastalu pre nekoliko godina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mitrofan Fustić Morija

pre 2 godine

За крст часни и слободу златну.

AS

pre 2 godine

MOGAO BI POPOVIĆ DA SE PREISPITA ZA KOGA PRAVI TAKMIČENJE ZVEZDE GRANDA.

ratko

pre 2 godine

samo nemojte reci da Sasa Popovic i grand nisu to znali sram ih bilo

Ja

pre 2 godine

Sramota. Kakav sljam sve dolazi da ovde gradi karijeru, pa tako i ovaj lik. Mogla je Marija da osudi to i da se ogradi.

Hapsi bagru

pre 2 godine

Ćoravog i sve iz źirija i onog matorog prdonju bosanca pohapsiti .Zbog dece koje je Naser poklao a oni bagra dovode ološ samo da bi se obogatili.

zdenko

pre 2 godine

Tako treba sram vas bilo. Dok se ovde razni likovi sire i bogate spremni su da dovedu i ovakve 'pevace", valjda da nas prosvetle. Sram vas bilo bagro.

Janko

pre 2 godine

Je li sramota Prva TV na podršci mržnje prema srbskom narodu,je li sramota Saše Popovića ili Bobe ili Brene...kao nisu znali..kao..znaju oni svi sve..ali ovo troje vole mnogo novac da ih neinteresuje grad i država gde živi.Imam predlog da se presele u Sarajevo i kupe kuću kraj Nasera ili kraj pobednika Zvezde Granda ali da povedu Karleušu,Anu,Snežanu Đurišić koja je kao prava srbkinja,pa povedite onog majmuna Bosanca..svi se oni krevelje kao budala na brašno.Marija Šefirović je sebi dozvolila najveću sramotu,pobednik najvećeg takmičenja,odličan pevač SRAMOTA.. A sve novine koje su punili stranice o Bobi i Breni ili Saletu..pa koa bitno gde se šišaju ili piške ili ručkaju...punili budalaštinama sa Zvezde Granda..JE LI VAS SRAMOTA...KOLIKO SVI VI ZAJEDNO UZIMATE NOVCA OD SRBSKOG NARODA I OVAKO DA SE ZAHVSLITE....DRAGANE JE LI TVOJ INFORMER SAD OK TABLOID ILI SI SVOJIM ODNOSOM POGURAO OVU PRIČU

Hag

pre 2 godine

Jbg tako ti je to kad srbi pokolju preko 8.000 ljudi i djece,naprave genocid i nastavljaju s poraženom četničkom politikom.Zar su ikom u svijetu mili....nisu ni materama rođenim

mm

pre 2 godine

Grand i ljigavog smrdljivca Sasu pod hitno proterati iz Srbije, ovo od Suda i Drzave Zahtevamo MI KAO GRADJANI SRBIJE , NJEGOVE KOMSIJE I SUGRADJANI ; MI NJEGA NE ZELIMO U NASOJ BLIZINI !

Giša

pre 2 godine

Toliko o velikom srpskom patriotizmu u prestonici.Dva šamara u dva dana.Prvi orden za najmanjeg srbina a drugi najveće priznanje najvećim srbomrscima.Jad smo mi.

Afroditorije

pre 2 godine

odmah oduzeti imovinu i jahte Popovicu i Breni jer je sve to steceno kafanskim neradom na stetu interesa i obrazovanaja srpske omladine , i zabraniti privatne televizije u Srbiji

Nataša

pre 2 godine

Господине Сашо Поповићу, такви које Садик слави у својим песмама су ми на тај исти ужасни начин убили деду 1941. на кућном прагу у Петровцу, БиХ, и мој несрећни деда нажалост није једини. "Захваљујући" Вама и Вашој жељи за зарадом ја сада морам у сред Србије да на српској телевизији гледам и слушам оне који славе смрт невиних цивила. Србија је и моја земља, не само Ваша. Немате морално право да то радите и тако болно повређујете ни мене ни остале потомке на зверски начин побијених Срба у БиХ.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Platini udario na svog naslednika: Čeferin je niko i ništa!
Fudbal

Platini udario na svog naslednika: Čeferin je niko i ništa!

Jedan od najboljih francuskih fudbalera u istoriji Mišel Platini prekinuo je dugododišnje medijsko ćutanje! Nekadašnji predsednik UEFA je u opširnom intervjuu za italijanski "Tutosport" govorio o mnogim temama, a nije propustio priliku da potkači Aleksandra Čeferina, koji ga je nasledio na mestu prvog čoveka evropske kuće fudbala!

03.06.2024

15:35

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija