• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2021

09:38

OGLASILA SE CECA POVODOM SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU! Evo kako je folk zvezda prokomentarisala Sadika Hasanovića!

Printscreen You Tube

Estrada

OGLASILA SE CECA POVODOM SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU! Evo kako je folk zvezda prokomentarisala Sadika Hasanovića!

Podeli vest

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu, podigao je prethodnih dana medijsku prašinu u Srbiji

Mali broj pevača je juče imao hrabrosti da se usred Srbije oglasi i osudi pevanje o klanju Srba!

Jedan od retkih je Bora Đorđević, koji je poručio da država treba da zabrani neprijateljima naše zemlje da ovde zarađuju novac.

Foto: Printscreen You Tube Goli Zivot TV HAPPY

Bora Đorđević

​- Ne znam zašto nisam iznenađen. Mnogo veći problem od tog nesrećnika Sadika jeste ubijanje Srba u Bratuncu od strane Nasera Orića, mnogo veća bruka je sramni Haški tribunal i brojne domaće glumačke poturice... Ti 'Sateliti' su samo posledica. Pretpostavljam da je posao državnih organa da spreče deklarisane neprijatelje Srbije da ovde zarađuju i da šire svoj otrov - poručio je Đorđević.

Foto: TV Pink printscreen

Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović nije znala ko je tačno Sadik Hasanović, ali je osudila njegov postupak jer je veliki protivnik širenja nacionalne mržnje.

- Ne gledam "Zvezde Granda", ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović

Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda.

Važnije im pare od časti

Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda.

Miroslav Ilić, Aca "Amadeus", Goca Lazarević, Marko Bulat, Neda Ukraden, Zorica Marković i mnogi drugi odbili su da osude Sadikovo ponašanje, a neki od njih su nam otvoreno rekli da ne smeju da se zameraju jer su zakazali nastupe po Bosni i Hercegovini.

Ljupka Stević kaže da je ne zanima što u Srbiji postaje zvezda čovek koji mrzi ovaj narod.
- Samo treba da pevamo i širimo ljubav. Konačno je prošla korona, treba da se grlimo i ljubimo. Ništa drugo me ne zanima. -




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dostojanstvo

pre 2 godine

dobro je da se srbija budi...zar nije dosta ponizavanja srbskog naroda,srbije i republike srpske?...svakom u lice recite sto im sleduje...ako im se ne svidja neka idu kuci

Ljupki treba

pre 2 godine

Uterati dobro a isterati zlo širenjem ljubavi pevanjem.A bradati musliman zašto pusta bradu u 20 god?

Penzioner

pre 2 godine

Pošto im je novac važniji nego vera i narod, treba ih ignorisati i u Srbiji i u republici Srpskoj, pa neka se i presele u federaciju BiH ako im dozvole! Vesnici!

boki

pre 2 godine

Na celoj estradi vlada bezakonje za saku novca sve bi uradili nezanima ih Srbija i srpski ponos.Mnogi koji pljuju po srbima setsju se po Srbiji iz regiona a veliki broj srba nesmije da ude u Hrvatsku C goru Bosnu jer bi za svsku sitnivu bili hapseni Ko je doxvolio bosanskom pevacu da pjeva u grandu koji sve novcem plati i rade sta hoce Brena i Sassa

cccc

pre 2 godine

Kako je pametnaova Ljupka Stević , jeli i ona možda peva.

Kiza

pre 2 godine

Mali vehabija po faci se vidi,zalosno je sto vecina njih mrzi Srbiju ali pobedjuju zbog nas debila koji ne glasaju za nase a oni svi glasaju za svoje.Nista nije bolji ni mali iz Gracanice koja je isto nacionalisticko mesto.Svi oni kad su pare u pitanju trce ovamo a kad se vrate onda po starom tj pljuvanje po Srbima

milankukic

pre 2 godine

pa to je normalno za te koji bi i pljuvali svoje zarad profita jer kad pevaju u inostranstvu kod neplacaju porez i kriju koliko su zaradili zato se tako i ponasaju eto Sasa Popovic jadnik nije nista zaradio jer sve od glasanja u inostranstvu on nije prijavio zato i vodi tu politiku

mihail

pre 2 godine

Nema tu sta da se komentarise Drzavni neprijatelj N01 .Taj; neki buba koreli, Dino Merlin, i jos mnogi , ona Jelena, Natasa To sve izbaciti i otpremiti za Zagreb.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija