• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

03.07.2021

22:53

ONA JE NAJTRAŽENIJA PEVAČICA OVOG LETA! Tea će za dva meseca uzeti 126.000 evra!

Estrada

ONA JE NAJTRAŽENIJA PEVAČICA OVOG LETA! Tea će za dva meseca uzeti 126.000 evra!

Podeli vest

Tea Tairović ovoga leta je najtraženija pevačica sa estrade, što potvrđuje spisak njenih zakazanih nastupa.

Atraktivna brineta, koja je karijeru počela u takmičenju "Zvezde Granda", za samo dva meseca će inkasirati 126.000 evra. Naime, tokom jula i avgusta ona već ima čak 36 zakazanih gostovanja u klubovima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu. Početna cena tezge joj je bila 2.000 evra, ali je zahvaljujući numeri koju je nedavno objavila "Hajde", a koja je postala veliki hit i svi pevači su je uvrstili u svoje repertoare, Tairovićka uspela da podigne cenu, ali i postane najangažovanija pevačica.

Kada se podvuče crta, prosek koji uzima po nastupu je 3.500 evra. Da joj je nova pesma donela odličnu zaradu, svedoči i činjenica da je na jednom slavlju na toj pesmi zaradila oko 5.000 evra, i to za nepuna tri minuta.

- Nije sve u parama. Ja ne proričem sudbinu, ne znam koliko će se zaraditi - kroz smeh je rekla Tea.

Tea je ponosna što je pesma postala hit za kratko vreme, a naročito što su počele da je pevaju i njene koleginice na svojim nastupima.

- To je za mene jako dobar znak. Ja sam isto znala da procenim sa tuđim pesmama koliko ću bakšiša dobiti, tako da ako su oni pogodili s mojom, odlično - rekla je Tea za medije.

Foto: printscreen

Tea Tairović

Inače, Tea je, kao što je poznato, poslednja nastupala sa Šabanom Šaulićem i samo pukom srećom je izbegla da bude u kolima u kojima je poginuo legendarni pevač u februaru 2019. godine. Njih dvoje su imali i duet "Od kad tebe znam", koji se i dan-danas peva na raznim slavljima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 2 godine

Ok,lepo i nek je sa srecom☺️ni ostali nece biti puno losiji i sve je to ok,samo nije ok ako opet krene korona sto ce oni ovo zaboraviti?i opet poceti kukati?‍♀️?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija