• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

13.07.2021

11:27

ŠOK INTERVJU LEPOG MIĆE: Aleks bi pobedila da me slušala, Taki se više igra RIJALITIJA nego Maja! Ja sam svima....

TV Pink printscreen

Estrada

ŠOK INTERVJU LEPOG MIĆE: Aleks bi pobedila da me slušala, Taki se više igra RIJALITIJA nego Maja! Ja sam svima....

Podeli vest

Miroslav Pržulj (Lepi Mića) već dugi niz godina važi za jedno od najpoznatijih rijaliti lica, pa je pevač ponovo uspeo da se domogne superfinalne večeri

On je sumirao svoje utiske o svom učešću, ali i brojnim međuljudskim odnosima.

Podržao si Milicu Kemez, da li si ponosan na njen plasman?

- Milica je neko u koga sam ja verovao i drago mi je da je posle dve godine shvatila da joj ja mislim dobro.

Šta je presudilo da baš ove godine dođe do drugog mesta? Prošle godine nije bila toliko visoko plasirana.

- Nije me slušala. Nije ni ove, ali počela je tek da me sluša pre tri meseca. Da me je ranije slušala bila bi ubedljivo najbolja.

Da li si čestitao Nadici pobedu i da li si se video sa Kijom Kockar?

- Nemam ja potrebe da se viđam sa Kijom, ja sam Kiji pomagao kad je trebalo, ona sada ima neke druge prijatelje i neke druge poglede na život, neka je živa i zdrava. Sa Nadicom sam okej.

Superfinale je možda bilo najturubulentnije do sada - rijaliti posle rijaltija. Kako komentarišeš svađe Janjuša i Takija, Mine i Cara, Tare i Ša?

Foto: Printscreen You Tube

Lepi Mića otvoreno o zadrugarima

- To je dokaz da ništa nije rešeno u rijalitiju, to je sve bilo nepredvidivo, neispitano i nerešeno do kraja, ali mislim da je tu i velika borba za kadar. Nekad pomislim da Taki igra više rijaliti nego Maja, previše ulazi u priče i sitna crevca, ako već smatra da se njegova ćerka ponaša loše, druže, izvedi dete odavde, šta je pušta ovde... Meni to nije jasno, ta ljudska i očinska odgovornost se nije pokazala, to ne pije vodu.

Miljana Kulić ti se nakon svega izvinila i zahvalila na svemu i pored svih svađa sa Marijom, rekla je da te voli. Šta misliš o njenom 3. mestu?

- Miljana je to zaslužila, ona je neko ko se dao u rijalitiju, sad koliko je to što ona radi u okviru moralnih kodeksa i koliko je to normalno ili nije, to je već nešto drugo. Ona je interesantna za rijaliti i neko koga narod voli. Što se tiče našeg odnosa, ona zna da ja njoj mislim dobro. Ja sam svima njima prijatelj, a oni meni su...

Aleksandra Nikolić se takođe visoko plasirala.

- Ista priča. Nju sam isto branio, štitio i čuvao, a ona je našla neki razlog kako ja nju vređam i da ja njoj ne mislim dobro, okej, neka misli da je tako. Aleks bi bila prva da me je slušala.

Da li te je šokiralo Paulin plasman? Mnogi su mislili da će ona biti bolje plasirana od Frana.

- Ja sam navijao da Paula pobedi, ali duboko u sebi sam znao da je uradila jako lošu stvar. Fran nije mogao da bude prvi, to je sigurno. Oni su interesantni, zaludeli su mladi svet koji ne glasa.

Da li si se čuo sa Stefanom i Jovanom? Da li će opstati?

- Hoće, mladi su... Ja bih voleo da njih dvoje opstanu. Stefan je dobar dečko, međutim mislim da mora da shvati da je rijaliti ozbiljna priča, da mora to da gleda drugačije, za njegovo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pista

pre 2 godine

ako je ovo lepi mića kao što piše. kako li tek izgleda gadni mića?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija