• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

13.07.2021

18:49

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DA LI ĆE VODITI ZADRUGU 5! Voditeljka najavila IZNENAĐENJE za sve gledaoce!

Estrada

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DA LI ĆE VODITI ZADRUGU 5! Voditeljka najavila IZNENAĐENJE za sve gledaoce!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić vreme provodi u Budvi gde uživa sa ćerkicom Leom, ali ne i suprugom Vojislavom Milošević.

Nekoliko puta je istakla kako želi da napuni baterije za predstojeću televizijsku sezonu, ali i da se reši stresa. Već duže vreme se u javnosti šuška kako ćemo voditeljku gledati na jednoj poznatoj televiziji. Ona otkriva da će to biti veliko iznenađenje.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

- Još nije pravo vreme za to. Već sam pričala da je moja odluka skoro pa definitivna, ali neka to bude iznenađenje za sve gledaoce. Ponudiću im pre svega Informativni program, a onda i Zabavni sa velikom gledanošću. Onako kako ja to umem - kaže Jovana Jeremić.

Na pitanje da li bi prihvatila ulogu rijaliti voditeljke u "Zadruzi", Jovana je odgovorila:

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

- U životu nikada ne reci nikad. Ja sam profesionalac i svaki projekat koji doprinosi zaradi i gledanosti televiziji na kojoj radim je izazov za mene. Moja srž je informativa i smatram da sam se dokazala u jutarnjem programu u Srbiji. Što da ne i da me vidite u dva projekta. Kod mene se nikada ne zna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17