• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

21.07.2021

12:00

EKSKLUZIVNO! NADICA ZELJKOVIĆ: Kija je gledala kako me njen OTAC PREBIJA! Videla je kako Miloš nasrće na mene ispred restorana i udara me...

HIT dodatak/informer

Estrada

EKSKLUZIVNO! NADICA ZELJKOVIĆ: Kija je gledala kako me njen OTAC PREBIJA! Videla je kako Miloš nasrće na mene ispred restorana i udara me...

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković u svojoj prvoj životnoj ispovesti otkriva da su skoro sve žene u njenoj familiji bile žrtve porodičnog nasilja! Majka Kije Kockar kaže da nikada neće zaboraviti batine koje je dobila od svog nevenčanog partnera Miloša, i to pred njihovom ćerkom jedinicom

I Nadičina mama Marija bila je zlostavljana u braku. Zvezda poslednje sezone Pinkovog rijalitija je kao tinejdžerka gledala kako joj otac Ilija tuče majku.

Neželjeno dete
Majka me nije želela, a otac joj je rekao da ne dolazi kući ako ode na abortus

Nadica Zeljković

- Mama nije ni znala da je trudna! Jednog dana joj je prišla Romkinja, dok je sa svekrvom sedela u dvorištu, i insistirala da joj gleda u dlan. Pošto joj moj otac nije kupio burmu, namerno je pitala proročicu kada će da se uda, iako je već imala dvoje dece, Radmilu i Miloša. Romkinja joj je odgovorila: "Zašto lažeš da nisi udata kada tvoj muž nosi uniformu? On će umreti pre tebe. Imaš decu sa svetlim očima i kosom, a želiš da rodiš crno dete. To će ti se i ispuniti. Nećeš živeti u ovoj kući, već negde visoko. Kada budete napunili 85 godina, u vašu kuću će ući ogroman novac." I zaista, otac je dobio stan od Tita na četvrtom spratu u Zrenjaninu i umro je pre majke. Ja sam se rodila i bila sam mala, debela i crna, iako me majka nije želela, a u našu kuću su velike pare ušle kada je mama napunila 85 godina, jer je Kija 2017. godine pobedila u "Zadruzi" - započinje priču Nadica.

Ša se ponaša kao seoska džukela

Nadica kaže da je Nenadu Aleksiću Ša dala nadimak Šarov zato što je "od dobrog kučenceta postao seoska džukela".

- Njegova ljubavnica, a sada devojka Tara nazivala ga je kerom, a Nataša Radan mu je dala nadimak Fifi. Pošto se u međuvremenu izbezobrazio, posebno prema meni, nadenula sam mu ime seoske džukele - Šarov. Nenadu mogu da oprostim, ali ne i da zaboravim, što je pominjao Kijinog pokojnog oca na najogavniji način.

Njena majka Marija je svom mužu rekla da ne želi da rodi treće dete, ali joj je on poručio da se više nikad ne vraća u njihov stan u Banatskom Dvoru ako abortira. Na kraju je ipak rešila da rodi Nadicu, koja joj je donela najviše sreće u životu.

Otac nasilnik
Otac je bio alkoholičar i tukao je mamu pendrekom, zbog čega je bila u modricama. Hvatala sam ga za vrat i skidala sa nje
Nadica Zeljković

Iako je bila mamin anđeo čuvar, Nadicu život nije mazio. Osim što je rođena u siromašnoj porodici, bila je primorana da gleda nasilje u porodici.

- Otac je bio skriveni alkoholičar. Uvek je pio sam u svojoj sobi, nikada u društvu ili u kafani. Bio je veoma nasilan, majku je tukao pendrekom, jer je bio ljubomoran i stalno govorio kako ga vara. Iako to nije bila istina, mama je svaki drugi-treći dan dobijala batine i bila sva u modricama - priča Nadica sa suzama u očima i nastavlja:

Foto: HIT dodatak/informer

- Nas decu nije dirao. Jednom je samo pretukao sestru Radu, jer je čuo da je jedan muškarac za nju rekao da je lepa. I ona je bila u modricama. Ja ga se nisam plašila. Hvatala sam ga za vrat i skidala sa mame svaki put kada bi je preda mnom tukao. Zanimljivo je da od njega nikada nisam dobila batine, a od majke jesam, jer sam bila bezobrazna i prkosna.

Veliki čovek a kukavica

Kada više nije mogla da podnese da gleda majčine modrice, suprotstavila se ocu.

Spasila mamu
Imala sam 16 godina kada je moj otac repetirao pištolj u mamu. Rekla sam mu: "Ako ne spustiš pištolj, biće ili ti ili ja!"
Nadica Zeljković

- Tata je bio čuvar stanice, pa je nosio pištolj i pendrek. Bio je visok čovek, a u stvari kukavica. Da bi pokazao kako je važan, udarao je majku. Imala sam 16 godina kada sam jedan dan ušla u kuću i videla oca kako je repetirao pištolj u mamu, koja je bila bleda kao krpa. Prišla sam mu i rekla: "Ako ne spustiš pištolj i nastaviš da je maltretiraš, biće ili ti ili ja!" Zaledio se u sekundi. U tom trenutku je prepoznao sebe u mom pogledu. Nikada posle toga više nije udario mamu.

Nadica je sa roditeljima, bratom i sestrom živela u skromnim uslovima, jer tata nije želeo da ulaže u kuću.

- Stanovali smo u dve sobe, od kojih jedna nije imala prozor. Tata je digao kredit za kuću, ali je umesto toga sebi kupio motor. A mi smo salamu od 100 grama delili na tri dela. Kupali smo se u koritu jer nije bilo vode. Nikada nisam slavila rođendane, jer nisam imala gde da dovedem društvo. Međutim, pošto je bio sujetan i pomalo bahat, otišao je kod svog šefa i bez blama tražio stan, iako je prethodno dobio kredit koji nije iskoristio za kupovinu nekretnine. Na kraju je uspeo da dobije papir na kom je bio pečat kabineta predsednika republike Jugoslavije Josipa Broz Tita, koji mu je dodelio trosoban stan.

Prvi susret sa Kijinim tatom
Miloš mi je na početku bio odvratan - mali, debeli, klempav, bez jednog oka, koje je izgubio u saobraćajnoj nesreći
Nadica Zeljković

Porodica Zeljković se 1968. godine preselila u Zrenjanin.

- Otac je bio prezadovoljan što je izdejstvovao da dobije stan, pa je, kada smo se selili, od sreće hteo da puca. Kada je repetirao pištolj, zaglavio mu se metak u cevi i sam sebe je ranio u nogu. Svi su plakali, osim mene - priča pobednica "Zadruge 4".

Bez obzira na teško detinjstvo, Nadica je bila odličan đak u Osnovnoj školi "Nikola Tesla".

- Osvajala sam nagrade na opštinskim takmičenjima u recitovanju. Čak sam i Titu recitovala, ali nisam ga upoznala. On je samo kolima prošao pored nas i mahao nam. Bila sam najstarija u razredu, jer sa sedam godina nisam mogla da se upišem u školu zato što nisam imala dovoljno kilograma. Visoka sam bila jedva preko metar i imala 17 kilograma. Zato sam pošla u školu godinu dana kasnije. Jednom sam mami posle takmičenja u recitovanju, na kom sam pobedila, rekla: "Eto, vidiš kako me svi grle, vole i hvale, a ti nisi htela da me rodiš!" Ništa mi nije rekla, samo je počela da plače.

Luna i Sloba su bili zli prema mom detetu


Nadica ništa lepo ne misli o Kijinom bivšem mužu Slobi Radanoviću, kao ni o njegovoj nekadašnjoj ljubavnici Luni Đogani.

- Kada su me pitali ko me više iritira Tara ili Luna Đogani, rekla sam ova prva. Ja o Luni nisam, niti ću reći nijednu ružnu reč. Sve što je o tome imalo da se kaže, rekla je moja ćerka. Luna jeste učinila zlo mom detetu, ali najviše joj je naudio njen bivši muž - priča Zeljkovićeva.

Za razliku od osnovne, u kojoj je briljirala, Nadica je u srednjoj školi popustila. Završila je ekonomsku, iako je za sebe imala druge planove.

- Želja mi je bila da budem novinar. Upisala sam kulturološki smer u gimnaziji. Ali u kući je nastao haos. Brat je hteo da upišem ekonomsku školu. Na kraju sam se prebacila tamo, smer komercijala. Tada je počeo moj bunt. Nisam htela da učim, pa sam naređala sedam kečeva, samo da bih ponavljala razred i sledeće godine upisala ono što želim. Razredna je savetovala mamu da se sama ispišem, jer za nedelju dana, koliko je ostalo do kraja školske godine, nije bilo šanse da sve popravim. Kada sam došla kući, mama mi je, razočarana u mene, prenela razrednine reči. U meni se probudio inat, pa sam joj rekla: "Ko ne može da popravi? Hoćeš da sve popravim?".Potvrdno je odgovorila, a ja sam joj ispunila želju i položila razred.

Prva ljubav - lažni Čola

Prvog momka imala je tek sa 23 godine, kada je završila školovanje.

Foto: HIT dodatak/informer

- Svi su počeli da me zezaju što nikada nisam imala dečka, ali to me nije pogađalo. Imala sam momka onda kada sam ja to poželela. Sa prvim dečkom sam se smuvala 4. aprila 1984. godine. Do tada sam ludovala po diskotekama, salašima, kafanama... Zaljubila sam se u dečka iz ulice koji je veoma ličio na Zdravka Čolića. I dan-danas smo dobri drugari.

Bedno je bilo što je Vuk iznosio intimu moje ćerke


Nadica je zgrožena što je Vuk Mob pred kamerama ispričao da je spavao sa njenom ćerkom Kijom:

- Osećala sam se bedno i jadno što javna ličnost sa karijerom iza sebe pominje takve stvari ispred mene, njene majke. Bila sam zatečena što se priča o intimi mog deteta. I to priča čovek koji ima žensko dete. Bez obzira na sve, želim sreću njemu i njegovoj supruzi u odgajanju deteta.

Posle prvog momka, sa kojim je bila tri godine, Nadica je upoznala Miloša Kockara, sa kojim je dobila Kiju.

- Miša mi je na početku bio odvratan - mali, debeli, klempav, bez jednog oka, koje je izgubio u saobraćajnoj nesreći. Nisam očima mogla da ga vidim, a on se zakačio za mene - započinje naša sagovornica priču o svojoj najvećoj ljubavi.

Ljubavnica na papiru
Bila sam ljubavnica na papiru zato što se Miloš nikada nije razveo od prve žene. Ali nikome nisam otela muža i niko nije plakao zbog mene
Nadica Zeljković

Ali on je bio toliko uporan da ju je na kraju osvojio.

- Bio je veliki šmeker, mnogo je voleo žene. Osvajao je duhovitošću. Kada mu kažem: "Pričaćemo u četiri oka", on doda: "Misliš u tri." Opsedao me je! Ja odem na posao u "Naftagas", a tamo me čekaju smoki i čokolada sa lešnicima od njega. Na kraju sam popustila i ušla u vezu sa njim.

Pobednica "Zadruge 4" tvrdi da u početku nije znala da je oženjen.

- Kada sam ga upoznala, živeo je sam. Posle sam čula da je bio oženjen u Nemačkoj, ali da već 13 godina nije sa tom ženom. Mnogo sam se zaljubila u njega, ali sam se u isto vreme sama sebi gadila kako sam mogla da budem sa njim. Govorila sam sebi da mi treba čovek za koga mogu da se udam i imam troje dece. Ceo grad se krstio što sam sa njim. Nisu me osuđivali zbog njegovog bračnog statusa, već što sam mnogo dobro izgledala, a on bio sav nikakav.

Ali Nadicu nisu zanimala tuđa mišljenja, pa je odlučila da zatrudni s njim.

Lična karta:

Datum rođenja:14. 12. 1961.
Mesto: Banatski Dvor, opština Žitište
Horoskopski znak: Strelac
Brak: nema
Deca: jedno
Radno iskustvo: 'Naftagas', mlekara, blagajnica, konobarica

- Bili smo godinu dana u vezi. Pošto sam imala probleme sa ciklusom, a bilo mi je 28 godina, osećala sam da neću moći da imam decu. Ali 1988. godine, u avgustu, ostala sam u drugom stanju.
Miloš je tada otvorio restoran "Kockar" i bavio se poslom. Nadica je radila kao konobarica u drugom restoranu, jer nije želela kod njega. Ćerku Kiju rodila je 26. maja 1989. godine, iako joj je termin bio dve nedelje ranije.

Foto: HIT dodatak/informer

- Iako su mi rekli da će biti muško, znala sam da ću roditi devojčicu. Kiju je trebalo da rodim do 12. maja, a mama mi je rekla da je u snu videla da ću se poroditi 26. Tako je i bilo.

Međutim, Nadica je već u prvim danima uvidela da Miloš nije dorastao zadatku da bude otac.

- Kada sam se porodila, došao je da vidi dete. Klečao je i plakao pored nje. Međutim, onda je nestao na tri dana. Bila sam besna zbog toga. Imali smo malo dete, a ja nisam znala gde je on. Nije imao osećaj za obavezu, odgovornost i očinstvo. Govorio mi je da želi da bude sa mnom i da želi dete, ali da neće da živimo zajedno. Do kraja života je živeo momačkim životom. Pomalo je bio asocijalan, nije pričao sa pola porodice. Kija je kao on po tom pitanju, i ja je razumem - priča konobarica iz Zrenjanina.

KOMPLETNU ISPOVEST PROČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija