• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer.rs

11.08.2021

18:33

Kao iz bajke! Ovako izgleda vile Goce Božinovske, okružena je kamerama! Komšije otkrile nepoznate detalje o Mirku Šijanu!

Estrada

Kao iz bajke! Ovako izgleda vile Goce Božinovske, okružena je kamerama! Komšije otkrile nepoznate detalje o Mirku Šijanu!

Podeli vest

Kuća Goce Božinovske izgleda neverovatno, a okružena je visokom kapijom sa svih strana!

Prema Gocinim rečima, Mirko i Bojana su renovirali sprat i sobu u kojoj će biti njihov sin Zoran. Da su mama i tata mislili o svemu govori i to da se iz dečije spavaće sobe pogled pruža na bazen koji se nalazi ispred kuće, a za koji je par takođe izdvojio vreme kako bi ga sredio.

Goca je sasvim normalna žena, majka, domaćica. Zorana i Mirko su baš fina deca, nemam reči, veoma su kulturni. Sad je Mirko dobio sina, mnogo mi je drago zbog njega, jedva je čekao da postane tata. Oni nisu uobražena porodica. Goca i njena majka, dok je bila živa, često su dolazile kod nas. Ona je žena kao i svaka druga, ide u prodavnicu, na pijacu, bez šminke, prirodna sva. Iz kupovine kada me sretne poveze me, popije kafu kod mene, ja sam išla kod njih kući, sve je kako treba. Bojanu sam viđala. Pa, šta da vam kažem, ne znam ništa puno o njoj, simpatična je devojčica. Zvali su nas i na slavlje – priča komšinica Milica.

Foto: printscreen instagram

Bojanina objava

Mirko je mnogo dobro dete, čuo sam da je dobio sina. Svratiću kod njih da mu čestitam. Za Gocu nemam reči, žena iz naroda, jako je fina – kaže Mirkov trener fudbala.

Komšija koji živi nekoliko kuća od Gocine kaže da pevačicu jedva viđa.

Nismo mi tako bliski, živimo u istoj ulici, evo ja sam tu prva kuća, ali ih uopšte ne viđam često. Goca se kreće svuda kolima, pa je verovatno zato i ne srećem. Jednom sam je samo video u prodavnici. Ako se ona meni javi, javim se i ja njoj. Šta da kažem, želim im sve najbolje. Mirko je dolazio kod mene kao mali da mu popravim biciklu, ovako o njemu ništa ne znam. Ne družimo se, ne idemo kod njih – ispričao je komšija koji živi u istoj ulici u kojoj i Goca i njeni sin i snaja.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mirko i Bojana

Inače, Gocina porodičnu kuću u Surčinu je ograđena visokom crnom kapijom ispred koje se nalaze i kamere za nadzor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija