• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

12.08.2021

11:07

MIRKO ŠIJAN STIGAO PO BOJANU I NASLEDNIKA U PORODILIŠTE! Goca PRESREĆNA - spremila SLAVLJE u Surčinu! A evo šta je rekla o UNUKU!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MIRKO ŠIJAN STIGAO PO BOJANU I NASLEDNIKA U PORODILIŠTE! Goca PRESREĆNA - spremila SLAVLJE u Surčinu! A evo šta je rekla o UNUKU!

Podeli vest

Izabranica Mirka Šijana, Bojana Rodić, porodila se u ponedeljak 9. avgusta i na svet donela dečaka kom su dali ime Zoran.

Mirko Šijan se danas oko 10 časova pojavio u porodilištu "Narodni front" kako bi izveo svoju verenicu i naslednika.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bojana i Mirko

Mirko je došao u društvu Bojanine rođene sestre, Nataše Rodić, a u ruci je nosio zelenu nosiljku za bebu.

Foto: printscreen

Sestre Rodić

Prilikom dolaska u porodilište, Mirko i Nataša otkrili su da su Bojana i beba dobro, kao i da je Goca Božinovska u domu u Surčinu spremila slavlje.

Goca je nedavno za doće medije otkrila da je presrećna zbog rođenja unuka.

Sve je super, uspeli smo za 2 dana sve da organizujemo. Ja nisam htela restorane, ovde nam je fantazija. Mi nismo imali šta da renoviramo, nama je kuća sređena. Oni su okrečili samo u nove boje. Oni su ovde, njima je ovde super, imaju svoj sprat. Mirko, Nataša i ja smo bili zajedno, a oni su otišli u bolnicu, ja sam ostala da čekam. Prirodnim putem se porodila, 3 kilograma i 600 grama ima. Bojana je nasmejana i vesela. Žao mi je što nije sa nama. Što se mene tiče ja sam svoje odgojila, pomoći ću im sve što je u mojoj moći, a oni koliko god budu želeli da imaju dece neka imaju. Prijatelji Rodići su prvi stigli, tu su. Sa Veljkom i Šijanom je sve okej, njih dvojica su super. Biće svega na žurki, i za obične žurke polomimo pola kuće, a kamoli za ovako nešto. Presrećna sam - rekla je Goca za "Kurir".

Podsetimo, Mirko je radosnu vest o prinovi objavio na svom Instagram profilu, gde je svojoj izabranici poručio da je voli najviše na svetu.

On je već mezimče, tu su srećne tetke, a sad će i Bogdana da dođe. To je tatina ljubav. Moja Bojana je najhrabrija - rekao je Mirko.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija