• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

14.08.2021

20:40

MIRKO ŠIJAN DOBIJA KUĆU OD RODIĆA! Tast i tašta rešili da počaste i DRUGOG ZETA!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MIRKO ŠIJAN DOBIJA KUĆU OD RODIĆA! Tast i tašta rešili da počaste i DRUGOG ZETA!

Podeli vest

Novopečeni roditelji Bojana Rodić i Mirko Šijan, pored luksuzne kuće u Surčinu u kojoj trenutno žive s novorođenim sinom Zoranom, uskoro će dobiti i kuću u Titelu

Danijela i Bogdan Rodić pokloniće im plac na kojem će sagraditi kuću u narednom periodu, a sve će finansirati Bojanini roditelji. Komšije kažu da su Rodići već bili našli plac, ali se on nije dopao njihovom budućem zetu.

- Ovaj plac se prodaje odskoro i znam da su Bogdan i Danijela hteli da ga kupe. Gocin sin je dolazio i razgledao, ali mu se ne dopada lokacija. On valjda hoće nešto bliže centru, a ovo je malo udaljeno. Tako da su odustali od toga izgleda, čim se ništa ne dešava već duže vreme. Doduše, sad vidim da na placu ima neki građevinski materijal, ne znam ko je to ostavio tamo, možda je i aktuelni vlasnik nešto renovirao - rekao je jedan od komšija.

Foto: Zoran Sinko

Bojana Rodić i Mirko Šijan

Plac koji su Rodići hteli da kupe Mirku nalazi se nekoliko ulica udaljen od njihove porodične kuće i zaista jeste prilično zavučen. Da bi se došlo do njega mora da se prođe tesnim i uskim putevima, a od centra Titela je udaljen više od tri kilometra. Pretpostavljamo da je to bio glavni razlog zbog kojeg Šijan nije hteo da mu tast i tašta sagrade kuću.

Rodići su, podsetimo, u Titelu imali dve ogromne kuće. U jednoj su živeli oni, a druga je bila namenjena za ćerku koja se prva uda kao miraz. S obzirom na to da se Bogdana prva udala za Veljka Ražnatovića, njima dvoma je pripala druga kuća, u kojoj njih dvoje žive sa sinom Željkom. Podsetimo, Mirko i Bojana zajedno su skoro dve godine, a pre šest dana postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu, suprugu Goce Božinovske. Poslednjih dana se piše o tome da su pevačica i njen naslednik u sukobu i da se stalno svađaju zbog sitnica, ali Goca je to demantovala.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur Tv Happy

Goca Božinovska

- Naravno da nije istina, odlično se slažemo Mirko i ja. Baš kako i treba u ovom trenutku, bolje nego ikad, uživamo u novim životnim ulogama, on kao otac, a ja kao baka - poručila je pevačica, rekavši da ne zna ništa o kupovini placa u Titelu i izgradnji kuće za sina i snajku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija