• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - A. S.

25.08.2021

07:50

NOVI PAZAR NIJE SRBIJA, VEĆ SANDŽAK! Sramna izjava Sadika Hasanovića: Imam pravo da SLAVIM Nasera Orića i nije mi ŽAO!

printscreen instagram/sadikhasanovic.official

Estrada

NOVI PAZAR NIJE SRBIJA, VEĆ SANDŽAK! Sramna izjava Sadika Hasanovića: Imam pravo da SLAVIM Nasera Orića i nije mi ŽAO!

Podeli vest

Finalista "Zvezda Granda" Sadik Hasanović iz Srebrenika nastavlja da provocira Srbe, pa bi sada da nam otcepi i deo teritorije.

Nakon što mu je 2. avgusta zabranjeno da uđe u Srbiju, pevač za Informer kaže da nije ni pokušao da dođe u našu zemlju već u njegov Novi Pazar (?!).

 

 

On je početkom meseca vraćen sa graničnog prelaza Špiljani jer je na nastupima u Bosni izvodio pesme koje veličaju ratnog zločinca Nasera Orića i slave klanje Srba na Božić 1993. godine u Kravici, kada je masakrirano i ubijeno 49 Srba!

Kad je saznao da više neće moći ovde da nastupa i zarađuje, Sadik je rešio da otcepi Novi Pazar od Srbije!

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - kaže Hasanović za Informer. Kada smo ga upitali i da li se barem malo stidi što je u pesmama veličao koljača Nasera Orića, Sadik je rekao:

 

 


- Ja sam to što jesam, i ne stidim se toga. Ne kapiram zbog čega bi trebalo da mi bude žao? Pa šta ako sam pevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića! U pesmi "Oj, Nasere, srebrenički sine" nema ništa uvredljivo! Kada i ostali muzičari odgovore na pitanje da li se kaju što su pevali takve pesme, i ja ću vam dati odgovor.

 

 

Vraćanje u prošlost

Hasanović nije umeo ni da nam objasni zbog čega se sa takvim stavovima prijavio na takmičenje "Zvezde Granda" usred Beograda, ali je istakao da se ne kaje zbog pevanja pesama u kojima se slavi klanje Srba.

- Ponavljam, nisam samo ja izvodio takve pesme.

Saša Popović me nije nazvao posle skandala


Sadik Hasanović kaže da ga direktor "Granda" Saša Popović nijednom nije pozvao otkako su mediji obelodanili da je pevao u čast koljača Nasera Orića:

- Niko me nije pozvao iz "Grand produkcije", pa ni Saša Popović. Ne znam kakav je njihov stav povodom svega toga. Svakako planiram da karijeru gradim u svojoj Bosni.

Opevao pokolj Srba na Božić

Hasanović je na nastupima izvodio sramnu pesmu o masakru nad Srbima na Božić 1993. godine u selu Kravica - "Hej, ko na Božić u Kravicu dođe".

Bolesne stihove napisao je saborac Nasera Orića, izvesni Rizo, a deo glasi:

"Ej, ko na Božić u Kravicu dođe, Naser Orić - nije Karađorđe. A kad videše da sa svih strana puca, stadoše im u grudima srca. Ostaviše Božić i slavu, samo živu da izvuku glavu..." i "Nema više gnezda dušmanskoga, baš na Božić ogrijala Boga. Mesto popa što sveti vodicu, došao Naser u Kravicu".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Žika

pre 2 godine

Treba im svima zabraniti da drže koncerte po Srbiji od Dine Merlina pa do ovog izroda dođu promuvaju se po Srbiji uzmu pare pa nazad i laju…

ZoranP

pre 2 godine

Pazi sad ovog: Novi Pazar nije Srbija. Jok, nego je Persija. Nisi kume ni ti musliman, nego slovenski izrod i poturica. Eno ti Montenigerije pa arlauči tamo, nisi ti za ništa bolje. Izmislili te pa sie poleteo previsoko. Nemaš ti krila za let. Pevaj u gudurama i uživaj dok imaš za hleb i vodu.

sun cu

pre 2 godine

Klasicna zadojena budala,on i ne razume to sto prica zalosno fasista,ovo je za zatvor bez ikakvih opravdanja i olaksavajucih okolnosti!!!!!!!!

Joyce

pre 2 godine

Nije sva krivica na Sadiku Hasanoviću što peva o krvnicima srpskog naroda. Zapitajmo se, da li je i do naših krivica, koji mu daju medijski prostor u Srbiji, zarad prokletog novca.

Stanlo

pre 2 godine

Pa ako ces karijeu u bosni da prsvis, zasto si dolazio na takmicenje u Srbiju?? Neces ti pevati ni u Srbiji ni u tvom sandzaku a uskoro ni u CG....sano u bosni i to dva meseca za solidne pare kad dodju stranci...a ostalih deset meseci pevecas za 20 maraka po šupama bosanskim...a i tamo ce te otkaciti jer si do juce glumio jugoslovena a sad kad si dobio zabranu sad si zakleti bosanac...to nece da ti prodje, bosanci su samo u vicevima glupi....tako da dečko...menjaj poso

Marcco

pre 2 godine

A kada bi Baji malom Knindži palo na pamet da uđe u Federaciju? Ne bi ni pokušao, ali ovde je izgleda postalo normalno da se pevaju takve pesme po Srbiji. Svojevremeno je njegov kolega punio Arenu pet dana i bilo je normalno da peva... Alija, Alija... bla, bla, bla... uz sarkastičnu izjavu "to je ljubavna pjesma"

Pera

pre 2 godine

i dalje ga reklamirate .. a onoga koji ga je doveo u Srbiju ni da pomenete .. .

Istina

pre 2 godine

Ма слави синко ти кога хоћеш и како хоћеш ал` у Србију више ући нећеш!

milankukic

pre 2 godine

za to su krivi Brena i Saša znali su oni koga uzimaju jer prilikom pocetka uni uzimaju kao doktori aamnezu zato njih treba procesurati

Tužilac

pre 2 godine

Otkud nekome uop[te pade na pamet ideja da ovaj tekst stavi pod "džet set"? Kako može takva bitanga i fašista da bude svrstan među elitu?

Vrana

pre 2 godine

Da Bog da nikada nije vise usao na teritoriji Srbije ili R.Srpske.

Zagor

pre 2 godine

Dečko je samo produkt/reakcija srpske mitomanije,srpskog veličanja presudjenih ratnih zločinaca,srpskog brabonjanja o BiH,srpskih priča o srpskom svetu i drugih budalaština koje svaki dan sluša i čita u medijima poput informera.Nije jedini,velika većina Bošnjaka,upravo zbog ponašanja srba,misli isto i nemojte se iznenaditi kad sutra Sandžak proglasi Republiku i nezavisnost.

Bata

pre 2 godine

Samo treba već jednom da shvatimo da svi oni isto ovako razmišljaju. Samo neki to i priznaju a drugi se prave da ih to politika ne zanima.

Marko

pre 2 godine

Sramota da se mladi pjevac ponasa ovako, treba pitati Bjele razbijaca i Djilasona medijskog maga na relaciji Sa -Bg je li Raska ili Sandzak i znati ce te ko vam je prijatelj..

Stojan

pre 2 godine

To je sto dovode i promovisu Brena (vec kako se zove) i Sasa Popovic. Bula se uvukla u Srbiju pa dovlaci svoje.

Janko

pre 2 godine

Hvala Zvezde Granda produkciji naravno najviše Saši..Breni...Bobi..Karleuši..Maeiji..Jeftinom Bosancu..Ani..što su pružile ogromnu šansu i mogućnost da mladi pevač izvređa i još jednom ubije mog prijatelja u Kravicama..Bravo Prva TV...verovatno svesni ste svoje jeftinoće i bede..za jedan euro prodali dišu..patriotizam samom đavolu. BEDNO JE OVO KO NAMA U SRBIJI UREĐUJE JAVNI SERVIS..

baja

pre 2 godine

Ovaj decko je isuvise mlad i ne preterano bistar da razume posledice svojih reci na Balkanu koji je podeljen mrznjom. Kao javna licnost (barem je bio da sada) trebao bi da se kloni ovakvih izjava. Nazalost mislim da je najvise stete napravio sebi. Sta je i gde i kako i kome pevao to je nesto drugo i siguran sam da i mnogi drugi imaju dosta mrlja u karijeri. Iz kog razloga nije uspeo da nadje malo balansiran i diplomatski stav i proba da resi probleme drugim putem je pitanje za njega i njegove PR-ve...mada licno mislim da je u pitanju ljakse koji je sisao sa nekog brda i pomislio da je uhvatio ...

Beki

pre 2 godine

Ti imas samo svoje sararevo a pola BiH je Republika Srbska . Trazili ste gledajte.

Filandroid

pre 2 godine

a sto ne zabranite ulaz u Srbiju izmetbegovicevoj licnoj dvorskokj ludi , carsijskom papku islamskom nacisti dini merlinu , dino merlin je u leto 1991 godine licno unajmio i platio carsijske kriminalce da vrse agresiju na srpsku decu i kasnije su ubili i srpske mladence na Grbavici , dino merlin je poreklom iz islamskonacistickog Novog Pazara i pevao je licno Juki Prazini, Naseru Oricu , Ismetu Bajramovicu Celi , dino merlin je licno na licu mesta pevao koljacima i silovateljima dok su klali i silovali srpsku decu . anomalija izmetbegovic i njegov licni pajac dino merlin , to je pokvareno kriminalno carsijsko djubre, lazljivac i prevarant izigrava nekakvog mirotvorca a savest mu je necista , on dobro zna i skriva da su mu ruke uveliko krvave a radi licne psihopatske koristi je izazvao krvoprolice srpske dece i svih muslimana u Bosni .

Đole

pre 2 godine

Šta si očekivao.... Orden narodnog heroja mamlaze...

Realno

pre 2 godine

Sine, Drug Naser Oric je srpski OPERATIVAC Miloseviceve sluzbe bezbednosti, i njegovo licno obezbedjenje - udbas od najveceg poverenja sluzbe. Sigurno prima i srpsku penziju.

Djordje

pre 2 godine

Gospodu i rialitija koja je propagirala ovu budalu treba dobro kazniti pa neka drugi put razmisle koga ce da stave na tv u srbiji!

amadeus

pre 2 godine

mislim se nesto , ovaj Sadik je obican neobrazovani papak koji se divi sarajevskim carsijskim kriminalcima , lopovima i ubicama dece . A inace islamski placenik Valentin Incko je ustvari sam sebe zajebo i dao sebi autogol jer stvorio je zakon po kojem izmetbegovicevoj carsijskoj handzar diviziji i novopazarskim islamskim nacistima je zabranjeno promovisanje klanja gradjana na bozic i negiranje genocida nad Srbima .

pajkovic

pre 2 godine

hrvatskog nacistu Chmarka Pederkovica Tompsona treba masno kazniti i oduzeti mu svu kriminalno stecenu imovinu jer je sve stekao promovisanjem genocida nad srbima .

Vla

pre 2 godine

Ma slavi drk adjio, mozes i da pop sis jedan uz slavje

amra

pre 2 godine

Dečko, ne blamiraj se. Novi Pazar je deo Srbije i shvatićeš tu realnost čim idući put pokušaš opet tamo da odeš i zalupe ti vrata. Svoje si otpevao, za dva meseca se niko neće ni sećati tebe i tvojih zadrtih stavova...Ekstremisti se uvek otkriju, samo što u Srbiji više nisu dobrodošli.

Ja

pre 2 godine

Objasnite decku da je Naser pripardni srpske udbe, Milosevicev licni telohranitelj. Verovatno bi i on doleteo da ga pozovu, hahahah!!

arsa

pre 2 godine

Пријатељу, ниси ти ни за Србију ни за Босну.Турска окупација је одавно завршена а турска се повукла одакле је дошла.Ти си дечко неком грешком остао или си си се загубио.Турска је источно преко Бугарске и срећан ти пут.Певај турцима шта год желиш али у Србији нећеш.

T i h i

pre 2 godine

Момак изгледа да географију непознаје добро.Нека погледа карту Србије да не греши са градовима који се налазе у Србији.

DUSAN

pre 2 godine

PA TO MISLI 99 POSTO NJEGOVI SUNARODNIKA PA EVO BOSNA NIJE BOSNA NEGO SRBIJA DA ALI USTAV I GRANICE OZNACAVAJU KO VLADA SANDJAKOM KAO I SA BOSNOM NETREBA VISE NEGO PONASATISE KAO SASA PREMA MILANU STANKOVICU I NA KRAJU VIDISE GDEJE ZAVRSIO JAMU NEBI ZABRANIO DA DOCE U SRBIJU NEMA PEVANJA NEMA KONCERATA

Istina2

pre 2 godine

Sto hiljada osoba iz Raske se naselilo u Saraje vo, ti isti su dobili pozicije i jednu dozu uticaja, pa vrse nasilje nad starosjediocima..bitno je da se zna istina. Nadati se da ce sve komsije da razumiju kako je ljudima koji su tamo rodjeni a ne mogu da se suprotstave zbog sile stranaca koji ih stite.

Patriota

pre 2 godine

Ovaj balj Terijer arogantni šaljivđija kurči se , jer je slabić kućno vaspitanje.Treba da jede Slaninu dobra je za poboljšanje mozga i razuma.

dera

pre 2 godine

Slavi koga hoces , ali kod tebe kuci , ne u Srbiji . I pazi zutokljunac dok pljujes okolo da ne stanes na koru od banane .

Patriota

pre 2 godine

Kako ono reče slavni Njegoš, poturica gori od Turčina

Joker

pre 2 godine

Mlad si dečko morao bi da se pokaješ javno i izvineš,i nikako da daješ ovakve izjave.Onda će se sve nekako rešiti.Jer upamti koji muzičar iz bivše juge ne osvoji pevanjem Srbiju propade mu karijera.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija