• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Žikić

28.08.2021

09:02

NATAŠA BEKVALAC PRIMILA TREĆU DOZU VAKCINE PA PORUČILA SVIM MLADIMA: Moja Hana će se vakcinisati, ne znam šta vi čekate!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NATAŠA BEKVALAC PRIMILA TREĆU DOZU VAKCINE PA PORUČILA SVIM MLADIMA: Moja Hana će se vakcinisati, ne znam šta vi čekate!

Podeli vest

Nataša Bekvalac (40) juče je primila treću dozu vakcine protiv koronavirusa. Pevačica apeluje na sve da se vakcinišu, pogotovo na mlade, i otkriva i da će njena ćerka Hana (14) to učiniti! Pop zvezda je juče u devet ujutru stigla na Beogradski sajam u društvu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića kako bi se pelcovala

Uskoro ću voditi Hanu da se pelcuje. Krajnje je vreme da se i mladi i stari udruže i da stavimo tačku na koronu! Ljudi, moramo svi da primimo vakcine, apeluje Nataša Bekvalac.

- Upravo sam primila treću dozu "fajzera". Dobro sam, ne boli ništa! Ljudi, veoma je važno da se svi vakcinišemo. Tu nema diskusije, ovo je jedini način da se pobedi ovaj virus, zaista nema drugog leka. Zar treba nešto ružno da nam se desi da bismo se trgli?! Broj zaraženih skače, ali mi možemo to da sprečimo! - kaže Nataša za Informer i dodaje da će sledeći put povesti ćerku na vakcinaciju:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nataša Bekvalac i Goran Vesić

Nisam otkazala nastup zbog Bube i Jale

Nataša je trebalo da nastupi na Mjuzik viku, ali je sve otkazala. Pevačica kaže da je to učinila zbog privatnih obaveza, a ne iz revolta što su na tom festivalu bili najavljeni i Buba i Jala, čiji telohranitelji su nedavno pretukli dečaka na nastupu u Nišu.
- Pričalo se da sam otkazala nastup zbog njih, ali to nije istina! Otkazala sam iz privatnih razloga. Ali moram da napomenem da sam veliki protivnik nasilja, bilo je baš neprijatno gledati taj snimak.

- I moja Hana će se vakcinisati! Žao mi je što mnogi mlade neće, pa i njih molim da prime vakcinu. Već godinu i po se borimo sa ovim opakim virusom, izgubili smo dosta dragih osoba... Krajnje je vreme da se udružimo i stavimo tačku na koronu!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nataša Bekvalac

Lakše ostavljam muževe nego cigare

Nataša Bekvalac se našalila da je lakše ostavljala muževe nego cigarete:

- Mnogo mi je teško, već dve nedelje sam bez cigara. Nisam ni znala koliki sam zavisnik! Morala sam da krenem kod psihoterapeuta da mi pomogne u ovoj teškoj borbi... Odlučila sam da batalim pušenje zbog ćerke Hane. Ona je sada u godinama kada bi sve da proba. Kako mogu joj da kažem da ne zapali cigaretu, a ja prva pušim?! Klasičan sam primer nikotinskog zavisnika, stalno sam i besna i gladna! Lakše ostavljam muževe nego cigarete!

Pevačica kaže da je njena branša bila dosta finansijski pogođena zbog pandemije korone.

- Posebno je moja profesija bila na udaru korone. Već godinu i po se mi pevači mučimo i borimo jer nemamo posla. Veoma je teško kada vam je pevanje jedini izvor finansija. Ja sam baš teško podnela period nerada jer sam samohrana majka. Pazim i da se moja publika ne zarazi i zahtevam da na moje nastupe mogu da dođu samo vakcinisani ljudi ili oni sa negativnim testom. Ako su morali jedino tako da uđu na Bir fest i Egzit, mogu i kod mene! - završava priču Nata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šumadinac

pre 2 godine

Навикла на иглу, не знам да ли су јој објаснили да је то вакцина.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija