• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline

08.09.2021

23:50

CECA ĆE MORATI SAMA DA SE UKLOPI U ŽIRI, JER SE MI NJOJ SIGURNO NEĆEMO PRILAGOĐAVATI! Đorđe David progovorio o FOLK DIVI: Iz aviona se vidi da ona NEMA...

Marko Đoković

Estrada

CECA ĆE MORATI SAMA DA SE UKLOPI U ŽIRI, JER SE MI NJOJ SIGURNO NEĆEMO PRILAGOĐAVATI! Đorđe David progovorio o FOLK DIVI: Iz aviona se vidi da ona NEMA...

Podeli vest

Pevač Đorđe David već nekoliko sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je stalni član žirija, a mnoge je, pa i njega, iznenadila vest da će mu nova kolegincia biti folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Đorđe je, s druge strane, veoma znatiželjan i želi da zna kako će se Ceca snaći u ulozi člana žirija:

Foto: Marko Đoković

Žiri Zvezda Granda

- Moram da budem iskren da sam bio vrlo iznenađen. Navika je čudo i predrasude su isto tako čudo. Međutim, u prethodne dve sezone sve moje predrasude su pale u vodu već kod Viki Miljković koju sam zavoleo najstrašnije, a ranije sam imao potpuno drugačije mišljenje o njoj. Želim da vidim i upoznam Svetlanu, da vidim kakva je, kako joj radi mozak, koliko je brza u reakciji, koliko je spremna da odgovori, da uđe u duel, koliko je spremna da podrži i da se suprotstavi, da se da klincima jer to oni od nas očekuju - rekao je roker.

- Iz aviona se vidi da ona nema mirnu energiju. Pred kamerama je mirna, ali ovo je drugi momenat, druga vrsta izlaska pred kamere. Ovo je nešto što traži ozbiljnu disciplinu u smislu da delimo priču ispred i iza kamera, tačnije onoga što se dešava kad se povučemo na pauzu, to su stvari koje razdvajamo. Dešavalo se da se u emisiji najstrašnije nagazimo oko kandidata za stolom, dok smo u zverinjaku, jedan na drugoga da udarimo. I sam sam imao nekotrolisane izlete u odnosu na Anu i Snežanu, gde me je posle bio blam i sramota, pa sam danima zvao da se izvinjavam. Ovde je najvažnije sačuvati glavu i odvojiti posao i privatno, govorim o nama koji smo u zverinjaku - istakao je Đorđe David.

Foto: Marko Đoković

Žiri Zvezda Granda

- Nemojte ništa očekivati u prve dve, možda i tri emisije. Kako god da se zove taj novodošli, on mora da prođe toplog zeca i da mudro gleda u šta je ušao. Sigurno se nas pet ne prilagođava tom novom, već će taj novi morati da se uklopi. Govorim vam iz ličnog iskustva, jer kad sam došao ovde sa stavom 'najjači sam', bio sam manji od makovog zrna - izjavio je muzičar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija