• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

25.09.2021

10:00

DRUGI KUKAJU DA JE KRIZA ZBOG KORONE, ALI NE I ONA! Dara Bubamara PUKLA 150.000 evra na putovanja!

Estrada

DRUGI KUKAJU DA JE KRIZA ZBOG KORONE, ALI NE I ONA! Dara Bubamara PUKLA 150.000 evra na putovanja!

Podeli vest

Dara Bubamara je sa dečkom Markom Dujakovićem Tonijem obišla turistički osam zemalja od početka pandemije koronavirusa!

I dok su drugi kukali što zbog pandemije koronavirusa nemaju nastupe, Dara je krckala svoju ogromnu ušteđevinu, pa su tako ona i njen dragi pukli oko 150.000 evra.

U julu prošle godine pakovala je kofere i sa Tonijem otišla u Grčku, a zatim u Monte Karlo.

- Dara i Toni su tamo samo noćenje plaćali 1.200 evra, a bili su osam dana. Posećivali su najskuplje plaže kao što su Niki bič, gde "koka-kola" košta 20 evra. Tamo ručak nije ispod 500 evra u restoranima koje ona voli da posećuje - kaže izvor blizak pevačici i njenom dečku.

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara

Posle papreno skupog Monte Karla Dara i Toni su odmor produžili u Hrvatskoj. A onda su krajem avgusta prošle godine spakovali kofere i odleteli na egzotične Maldive, gde su za dve nedelje pukli 35.000 evra.

- Uzeli su najskuplji hotel, išli su na sve moguće ekskurzije, ronili su, kupali se sa ajkulama, vozili skuter na vodi koji su plaćali 200 evra po satu, pili su papreno skupe šampanjce... - priča dobro obavešten izvor.

Mesec i po dana kasnije zaljubljeni golupčići su uplatili novu egzotičnu destinaciju - Zanzibar. Tamo su bili deset dana.

Foto: printscreen

Dara Bubamara

Ne objavljuju slike sa Tonijem

Pevačica je na svim destinacijama bila sa dečkom Tonijem, ali nijednu fotografiju na Instagramu nije objavila sa njim. Oni izbegavaju da se pojavljuju u javnosti zajedno.

Po povratku su uspeli da spoje 16 dana u Novom Sadu, a potom su kupili karte za Tursku. U želji da obiđu Istanbul, smestili su se u hotel "Four Season" na Bosforu, gde je noćenje 800 evra.

I ovu godinu Dara je započela putovanjima, kada je usred januara otišla u topli Dubai. Tamo je bila deset dana, a istu destinaciju posetila je u aprilu.

- Dara i Toni su za dva odlaska u Dubai pukli 10.000 evra na hotele, a iznajmljivali su i jahtu za 25.000 evra.

Foto: Instagram: Dara Bubamara

Dara Bubamara pozira

Sredina jula bila je rezervisana za najskuplji hotel u Turskoj "Lujo", za koji je iskeširala 15.000 evra. Zatim je otišla u Crnu Goru, pa se vratila u Bodrum.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija