• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

22.10.2021

16:34

CECA OTKRILA KOLIKO STOTINA HILJADA EVRA ZARADI ZA NOVU GODINU: Mogu da pevam gde god hoću, svuda me žele

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

CECA OTKRILA KOLIKO STOTINA HILJADA EVRA ZARADI ZA NOVU GODINU: Mogu da pevam gde god hoću, svuda me žele

Podeli vest

Dvoumim se između tri mesta na koja su me pozvali da pevam 31. decembra. Najdominantnija sam na Jutjubu, imam skoro dve milijarde pregleda kao pojedinac i veoma sam ponosna, kaže Ražnatovićeva

Ceca Ražnatović kaže da ima gomilu ponuda za novogodišnji nastup! Pevačica, koja svakog 31. decembra u džep stavi oko 50.000 evra, suzila je izbor na tri opcije, ali još nije prelomila gde će tačno zabavljati publiku.

Foto: Marko Đoković

Ceca Ražnatović

- Još ne znam gde ću da pevam za Novu godinu. Imam tri dobre ponude o kojima razmišljam. Kad odlučim, bićete obavešteni.

Pevači za doček uzimaju na desetine hiljada evra. Ko diktira tolike cene?

- Pa pevači! Imamo cenu svojih nastupa, rajder-listu i na osnovu toga odlučujemo gde ćemo da pevamo.

Nedavno si dobila zlatnu ploču od Jutjuba zato što imaš najviše pregleda na toj platformi. Koliko ti to znači?

- Mnogo! Najdominantnija sam na Jutjubu, imam skoro dve milijarde pregleda kao pojedinac i veoma sam ponosna. Publika bira svog izvođača i koga će da sluša. Na moje pesme dnevno klikne od 600.000 do 800.000 ljudi.

Foto: Marko Đoković

Ceca Ražnatović

Šta ti ćerka Anastasija Ražnatović i dečko Bogdan Srejović kažu za to što si postala deo žirija "Zvezda Granda?"

- Prate emisiju i imaju odlične komentare. Naravno, uvek me podržavaju. Kad je reč o samom žiriju, ponekad imamo razmirice, ali sve je to deo posla. Kada se emisija završi, svi se lepo rastanemo, jer ništa ne doživljavamo lično.

Da li si se u nekom trenutku pokajala što si prihvatila da budeš u žiriju?

- Ne. Ovo je format usko vezan za moj posao, pričamo o muzici i komentarišemo kandidate. Dobre karijere nemaju samo vrhunski pevači, pa to uzimam u obzir kada ocenjujem učesnike.

Foto: FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ

Ceca Ražnatović

Koliko si spremna da iskritikuješ nekog ko se neće najesti hleba od mikrofona?

- Ako mi se neko ne dopadne, pokušavam da mu to stavim do znanja na lep način. Nema potrebe za vređanjem.

Šta radiš kad se završi snimanje, koje traje satima?

- Dođem kući, sipam sebi piće i ne razgovaram ni sa kim.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija