• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

24.10.2021

08:42

Karambol u Zadruzi! Dalila javno ostavila Dejana, on lupao pesnicama i glavom u vrata! /VIDEO/

printscreen instagram

Rijaliti

Karambol u Zadruzi! Dalila javno ostavila Dejana, on lupao pesnicama i glavom u vrata! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević tokom prethodne noći, stavila je tačku na svoj brak, zbog čega jeDejan Dragojević u suzama odgovarao na pitanja novinara.

- Kako se osećaš - glasilo je pitanje za njega, a on je u tom trenutku skinuo lisice i udario pesnicom i glavom od vrata toaleta.

- Mi sada upoznajemo neku novu Dalilu. Znamo te odavno i naučili smo te namrgođenu možda isfrustriranu, a sada letiš, imaš osmeh na licu, srećna si i čila. Pretpostavljam da je to sada prava Dalila - pitao je voditelj.

Foto: printscreen instagram

Dejan Dragojević

- Ja sam takva od kad sam imala 21. godinu, uvek sam bila spremna da se zezam, smejem, da pomognem drugim ljudima, da budem ljudima tu kada im je loše. Volela sam da plešem, ali kad sam počela upadati u velike probleme, ovi ljudi to ne znaju ovde, sa čime sam se suočavala...Samo ćutite, trpite, ne znam. Previše toga se izdešavalo, da bih mogla da pričam, od banalniih stvari. Ako se on posvađa sa nekim, ja to rešavam. Nema to veze sa njim, ne mogu da ga krivim za to, valjda ja imam takvu energiju da to sve iznesem. Bilo sa majstorima, ili u vezi nečeg drugog, uvek se svi fokusiraju na mene. Kad krenem da vraćam film, vratim se u to loše raspoloženje i ne bih. Sve u životu prođe pa će i ovo. Iz dana u dan ja shvatam da sam možda kriva za ,mnoge stvari i da sam ja bila ta koja je gušila. Ali znam da nisam kriva bila za one stvari za kooje sam najviše osuđivana. Svesna sam da sam na stubu srama, ali ne stidim se, nije me sram - rekla je Dalila.

- Dobro sam, ali kad vidim sve ovo i čujem, malo se neugodno se osećam, ali znam da je gotovo za par sati i onda mi je lakše. Vraćamo se tamo, a tamo smo srećniji - odgovorio je Car.

- Po čemu se Dalila razlikuje od ostalih tvojih žena - pitao je voditelj.

Foto: printscreen instagram

Dalila Dragojević

- Dosta se razlikuje, čvršća je, drugačija totalno, nebo i zemlja. Nešto novo i drugačije. Ja sam bio avanturista, ali ovo je druggačije. Ne bih ništa sada pogrepno da kažem, sada imamo posebno prijateljstvo. Ne znam šta će biti, najbitnije je za sada da budemo zajedno i da nam bude dobro, da izdržimo sve - rekao je Filip.

- Što se vas tiče, vi ne biste izlazili iz izolacije, kako se osećaš kada provodiš vreme sa njom - nastavio je Darko.

- Odlično se osećam, najbolje do sada, još kada dođu Matora ili Miki bude najbolje. Ne volim neku romantiku, ali sednemo ispred rehaba, čujem smeh i kao da nisam u Zadruzi, kao da sam na moru, daleko odavde. A kada uđem ovde udara realnost, ali se vratim tamo za par sati i bude sve okej - odgovorio je Car i dodao:

Foto: printscreen instagram

Sandra Rešić i Dejan

- Osetim se totalno drugačije, meni ako nije to to ja izgubim smisao, sve se vidi po mom ponašanju. Ako mi nešto ne prija ja poludim, sam tajming govori sve o tome. Mene ništa ne može ograničiti, sad smo sa lisicama, da mi nešto ne odgovara, ja bih poludeo, bacio bih sve, ne zanima me ni kazna ni ništa - rekao je Filip.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Van Halen

pre 2 godine

Nije problem ako se neko razvede, ali ako neko dodje u rijaliti pa najstrasnije isponizava muza kome je predhodno isprala mozak, to je onda zlo u najesencijalnijem obliku. Drzi drugima moralne pridike a sebe ne vidi. Flertuje na oci svog muza, a onda ga optuzi za preljubu. Ovaj Dejan treba da slavi dan kada ga je ostavila. A ona zasluzuje ovog kaobajagi zavodnika. Karma je kucka i sve ce joj se vratiti potpisujem. Usput treba da ide na dijetu.

Rebeka

pre 2 godine

Dalila je tešak manipulator i prevarant.... Što dalje od Dekija, ti nisi žena za njega. Niti si trpela niti si ćutala...Car i jeste za tebe... Ti si psihički pukla i treba da se lečiš.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija