• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer

22.02.2019

11:31

PA GDE ĆE VAM DUŠA?! POKRALI MRTVOG ŠABANA! Kralj narodne muzike kod sebe imao OGROMAN novac, NIKO NE ZNA ŠTA JE S TIM PARAMA!

Vesti

PA GDE ĆE VAM DUŠA?! POKRALI MRTVOG ŠABANA! Kralj narodne muzike kod sebe imao OGROMAN novac, NIKO NE ZNA ŠTA JE S TIM PARAMA!

Podeli vest

Jedina preživela osoba u nesreći u kojoj su 17. februara tragično nastradali Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović otkriva užasne činjenice

U trenutku nesreće pevač je kod sebe imao novac koji je zaradio na tri nastupa. U javnosti su se pojavile spekulacije da je iz automobila u kojem su bili Šaban, Mirsad i Slobodan ukradeno 15.000 evra!

ŠABAN PREDOSETIO TRAGEDIJU! Kum otkrio da Šaulić NIJE ŽELEO DA IDE U NEMAČKU! Od njegove rečenice pred put proći će vas jeza!

Šaulićev kum je potvrdio je te spekulacije i otkrio detalje sa lica mesta.

- Mogu da kažem i da nije i da jeste. Nemam razloga da vas lažem. Jedan njegov nastup košta mnogo, ne moram reći koliko, ali možete da pretpostavite. Svedok sam da za zadnja tri nastupa gde smo bili da smo zaradili preko 20.000 hiljada evra, neka je potošio nešto u zadnjih sedam dana. Kod sebe je imao oko 15.000 evra, to je sigurno. Meni je dao nešto novca, jer sam mu kupovao neke stvari, pitam ga zašto nosiš toliko novca? A on je rekao "volim da imam to kod sebe".

(VIDEO) GOCA ŠAULIĆ DONELA NAJTEŽU ODLUKU: Uz ovu prelepu i pretužnu pesmu biće sahranjen KRALJ NARODNE MUZIKE! A evo kako je nastala...

Nosio je u jakni. Nisam mu zamerio to, jer je uvek kod sebe imao. Pazite ne znam da li je tačno da je ukradeno, verujte da nemam pojma.

- Ne mogu da verujem, zato što je sve bilo rastureno i stvari su bile po putu. Ali novac je držao kod sebe i nije mogao da ispadne nigde pošto je bilo u jakni. Na primer ja sam imao torbicu koju sam držao kod sebe, to je bilo meni na vratu. To mi je sve bilo isečeno da bi me izveli napolje. Našao sam torbicu ali nije bilo pasoša i osiguravajuće kartice. Imao sam nešto sitno novca, on jeste imao puno novca, ali ne znam šta je sa tim - ispričao je kum Šabana Šaulića, Bobi Stojadinović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moralna obaveza

pre 5 godina

Bog dusu da Sabanu oprosti,a zasto je nosio sa sobom toliki novac?Zar nije bilo bolje da je polozio u nekoj Nemackoj banci i preko racuna prebaci na svoj racun u banci koja posluje u Srbiji?Dobro plati porez u zemlji rezidenciolnog boravka po zakonu i tako moralno ispuni obavezu ka svom drustvu,i na taj nacin ukaze i drugima koliko je vazno da se voli i postuje svoja zemlja.I na taj nacin doprinese da se moze iz budzeta dotirati za bolnice,skole,obdanista,penzionere,puteve itd..,za koje se bori ova nasa Vlada sa Predsednikom Vucicem na njenom celu.

Saša

pre 5 godina

Porez se plaća u zemlji u kojoj se obavlja posao po ugovoru i po pravilu ga plaća poslodavac, ako ugovorom nije drugačije određeno. To znači vlasnik diskoteke ili drugog prostora u kojem su muzičari izvodili svoj program.

Porez

pre 5 godina

Porez se plaća tamo gde je zarada ostvarena ako je zarada ostvarena legalno po nekom ugovoru koji definiše i ko ga plaća. Opšte je poznato da naši pevači i pevaljke svi rade na crno (u Srbiji ali i napolje jer ih angažuju mahom naši "biznismeni i vlasnici kafana") pa pare dobijaju na ruke i ne plate porez ni u Nemačkoj i naravno ni u Srbiji.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija