Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

20.06.2019

22:15

BLISKO PRIJATELJSTVO ZAVRŠILO STRAVIČNIM ZLOČINOM! Nemilosrdno likvidirani Šubara kleo se u oca svog ubice, A UBIJEN ZBOG BANALNOG DUGA!

Vesti

BLISKO PRIJATELJSTVO ZAVRŠILO STRAVIČNIM ZLOČINOM! Nemilosrdno likvidirani Šubara kleo se u oca svog ubice, A UBIJEN ZBOG BANALNOG DUGA!

Podeli vest

Neđa Šubara (42) iz Ugrinovaca bio je pobratim sa Surčincem Ljubomirom Jovanovićem Staklenim i imali su zajedničke poslove. Ljubomirov sin je, međutim, zbog banalnog duga ubio Šubaru i njegovu majku i tetku

Ubijeni Neđa Šubara (42) iz Ugrinovaca bio je u veoma bliskim prijateljskim, ali i poslovnim vezama sa Surčincem Ljubomirom Jovanovićem Staklenim, čiji ga je sin Dragoslav brutalno likvidirao!

I Šubara i Stakleni su prilično imućni, pa još više čudi to što je Dragoslav 5. juna zbog relativno malog duga za stan ubio Neđu, njegovu majku Darinku (75) i tetku Milju Petković (80) i bacio ih u septičku jamu iza očevog tržnog centra u Surčinu!

Foto: Informer DN

OTAC UBICE, Ljubomir Jovanović Stakleni

Imanje kao tvrđava

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Neđini prijatelji su ispričali inspektorima da je on mnogo voleo i cenio Staklenog, govoreći o njemu kao o pobratimu.

- Prema svedočenju Šubarinih prijatelja, on je o Ljubomiru Jovanoviću svima govorio kako nema poštenijeg i boljeg čoveka. Nije dozvolio da bilo ko o Ljubomiru kaže lošu reč, oslovljavao ga je sa "brat moj". Zato će istraga ovog zločina biti proširena na sve kontakte između Šubare, s jedne strane, i Staklenog i njegovog sina s druge - priča naš izvor.

Neđina rođaka: "Dečače, šta nam priredi..."

Rođaka Neđe Šubare oprostila se na Instagramu od ubijenog strica, objaviviši jednu njegovu fotografiju:

-... Naš veliki gospodine, domaćine, dostojanstveni striče, moj zaštitniče. Dobri druže. Veliki dečače. Pa rat prođosmo, ne izgubismo život, ali se nađe neki dečak da uzme sebi za pravo da ti presudi. I tebi. I bakama...

Dala bih sve da je ovo ružan san, pa sutra, kad ustanem, da me nazoveš i kažeš: "Boco, hoćemo li na kolače?" Nikada ti nisam rekla koliko te volim, stalno sam ti nešto zamerala...

Sad bih dala život da te zagrlim i kažem izvini ako sam te uvredila nekad... Ovu sliku si mi poslao kad si za Božić išao da sečeš badnjak.

Niko se nije znao toliko obradovati praznicima. Slavu slaviti. Ljude ugostiti... Onaj što je uradio sve ovo presudio je sebi, svojoj ženi. Ej, dečače, šta nam priredi..." 

Podsetimo, prema prvim rezultatima iz istrage, Šubara je nadavno kupio stan od Dragoslava, uz dogovor da mu da skupoceni "mercedes", i naknadno nešto para u kešu.

Međutim, prema toj prvoj verziji, Neđa je nedavno rekao Dragoslavu da nema nameru da mu da taj keš, pa je ovaj 5. juna sa drugarima otišao u Šubarinu vilu u Ugrinovcima i napravio masakr, a zatim je tri tela bacio u septičku jamu u Surčinu.

- Neverovatno je da Dragoslav ubije Neđu i dve starice zbog nekakvog duga koji je ovaj mogao da isplati u svako doba, bez problema, jer je bio imućan.

Pogotovo kad se uzme u obzir da je Neđa voleo Dragoslavljevog oca "kao brata", kako je govorio. Zato treba ispitati da li tu ima nekog dubljeg, mnogo većeg sukoba, koji je nedavno poremetio sve odnose između Šubare i Jovanovića. Ovaj zločin liči na neku osvetu za mnogo veće neraščišćene račune - navodi naš sagovornik.

Šubara je, inače, pored vile u Ugrinovcima imao još nekoliko stanova na Ledinama, više lokala, a bavio se preprodajom skupocenih automobila. Bio je, takođe, i fizički izuzetno jak i krupan, i dosta vremena provodio je u teretani.

Foto: Informer DN

Međutim, njegova vila u Ugrinovcima, koju je kupio pre nekoliko godina, obezbeđena je i ograđena kao tvrđava. Desetine kamera pokrivaju svaki ugao oko imanja, koji se nalazi u jednom zabačenom delu, a okolo su livade. U dvorištu su i dalje dva psa čuvara, rase kana korso. To sve, naime, ukazuje da se Šubara plašio za svoju bezbednost, a istraga će pokazati da li je u poslednje vreme bio svestan da mu prava opasnost zapravo preti od sina "pobratima".

 

DRAGOSLAV NATERAO NEĐU DA GLEDA KAKO MU UBIJA MAJKU I TETKU! Starice su vrištale uzalud! SVE IH JE OVERIO I BACIO U FEKALIJE!

 

Pet

dana prošlo je od trostrukog ubistva u Ugrinovcima do napada na Novom Beogradu, kad je Dragoslav pucao u suprugu i sebe

Što se Dragoslava tiče, on je samo pet dana nakon masakra u Ugrinovcima, 10. juna, presreo suprugu Teodoru (25) u Bloku 45 na Novom Beogradu, gde se ona preselila kod roditelja nakon što ga je krajem marta napustila zbog nasilja.

Dragoslav je tad ispalio nekoliko hitaca Teodori u grudi i teško je ranio, naočigled njihove jedanaestomesečne bebe, a zatim je sebi ispalio hitac u glavu i ubio se.

Saslušani saučesnici

Tek nakon te krvave drame, Ljubomir je prijavio policajcima da sumnja da je njegov sin možda umešan i u nestanak Neđe Šubare. Ubrzo su Neđin leš, kao i tela njegove majke i tetke pronađeni u septičkoj jami. Ruke i noge na telima su bile vezane selotejp trakom, a oko vratova im je bio kanap, na čijim suprotnim krajevima su bili privezani betonski blokovi.

Odmah zatim uhapšeni su Dragoslavljevi pomagači u trostrukom ubistvu - Miloš S. i Lazar D. se sumnjiče da su sa Jovanovićem mučili Neđu i dve starice, a onda ih ubili. Obojica su se juče na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branili ćutanjem, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Nikola Č., koji se tereti da im je pomogao u prikrivanju zločina, pred tužiocem je izjavio da mu je Dragoslav dao jedan mobilni telefon, za koji se kasnije ispostavilo da je Neđin, da ga baci u kanal Galovica. Nikola je tvrdio da on nije znao kome taj telefon pripada. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 5 godina

Mene najvise zanima zasto se ovo potura mrtvom coveku, kao do sad nisu znali gde su ovi baceni pa im mrtav covek otvorio oci?

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Dalibor Jevtić: Uništeni venci i cveće koji su juče položeni na spomen obeležje stradalim meštanima Štrpca! (FOTO)
Politika

Oglasio se Dalibor Jevtić: Uništeni venci i cveće koji su juče položeni na spomen obeležje stradalim meštanima Štrpca! (FOTO)

Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić kaže da su nepoznati počinioci razbacali vence i cveće koje je on, zajedno sa potomcima ubijenih i predstavnicima Udruženja boraca, položio juče na spomen obeležje u mestu Rakanovac, u opštini Štrpce, gde je na Vidovdan 1944. godine streljano 46 meštana ove opštine među kojima i dvanaestoro dece

29.06.2024

11:16

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija