• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA/Blic

08.10.2019

15:33

(UZNEMIRUJUĆE SLIKE) Taksistu iz Priboja ZVERSKI PRETUKLE MUŠTERIJE

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE SLIKE) Taksistu iz Priboja ZVERSKI PRETUKLE MUŠTERIJE

Podeli vest

Dvojica muškaraca brutalno su pretukla taksistu Žarka Sparića (65).

Prvo su ga udarali tokom vožnje, a nakon toga su ga izbacili iz vozila i nastavili da udaraju na ulici. Sa teškim povredama glave taksista je nakon ukazane pomoći u pribojskoj bolnici, prebačen u Zdrvastveni centar Užice.

- Pacijent je primljen sa teškim telesnim povredama, na odeljenje neurohirurgije. Ima povrede glave i jagodične kosti. Pacijent nije životno ugrožen - rekla je za RINU, Danijela Vasiljević, portparol užičke bolnice.

Sin Žarka Sparića, Milanko, kaže da su njegovog oca tukli radnik Doma zdravlja u Priboju i njegov brat koji radi u Opštinskoj upravi.

Foto: RINA

Taksistu ostavili da leži na ulici u nesvesti, tvrdi njegov sin

Prema onome što mu je ispričao otac, Milanko Sparić kaže da je Žarko te noći na taksi stajalištu u novom delu Priboja primio jednog mladića koji je naručio vožnju u stari deo deo grada.

- U tom trenutku su se kraj vozila pojavili R. V. i D. V. i tražili od mog oca da i njih poveze u Novi Priboj. On ih je primio u kola. Išli su uzanim ulicama naselja Jarkovac kraj Lima prema delu grada zvanom Luka. Jedan od braće, koga Žarko poznaje, pokušao je mom ocu da objasni gde da ga vozi, a on mu je odgovorio: "Znam gde Vam je kuća. Često vozim Vašu ćerku". U tom trenutku ovaj drugi je odbrusio: "Šta ti imaš da spominješ njegovu ćerku, znaš li ti ko sam ja" - priča Milanko Sparić.

Tada je jedan od braće, prema svedočenju taksiste, počeo sa zadnjeg sedišta da ga pesnicama tuče u glavu. Pridružio mu se i brat, takođe udarajući Sparića.

- Momak koga je moj otac prvog primio u vozilo, i koji je sedeo na mestu suvozača, je vikao: "Prestanite da ga bijete, izginućemo". I Žarko ih je molio da ga ostave, ali nisu prestajali da ga pesniče. Zatim su podigli ručnu kočnicu i zaustavili automobil na jednom proširenju i mog oca izbacili na ulicu. Tu su nastavili da tuku, šutirajući ga nogama u glavu - prepričava Milanko Sparić.

Mladić sa prednjeg sedišta je pobegao, a pretučenog taksistu napadači su ostavili onesvešćenog da leži na ulici.

- Kada je moj otac došao sebi, krenuo je prema bolnici i telefonom o svemu obavestio moju majku i sestru. U bolnici, a njega osoblje dobro poznaje s obzirom da dugo radi kao taksista, od modrica i podliva po licu nisu mogli da ga prepoznaju. Nedugo zatim tu se pojavio i R. V., radnik Doma zdravlja, i rekao da je i njega tukao moj otac. Otac mi je ispričao da on nikoga nije udario i da je D. V. u bolnicu došao sa flasterom na glavi - kaže sin teško povređenog taksiste.

Usled zadobijenih povreda Žarko Sparić je u subotu ujutro prevežen u bolnicu u Užicu, dok je na lečenju u pribojskoj bolnici primljen R. V. Njegov brat je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija