• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2019

17:44

VRISAK ME JE SPASAO! ZGRABIO ME JE OTPOZADI, STISKAO OKO STRUKA... Nišlijka se 10 minuta borila sa manijakom, DRHTAVIM GLASOM PREPRIČALA JEZIVO ISKUSTVO!

Vesti

VRISAK ME JE SPASAO! ZGRABIO ME JE OTPOZADI, STISKAO OKO STRUKA... Nišlijka se 10 minuta borila sa manijakom, DRHTAVIM GLASOM PREPRIČALA JEZIVO ISKUSTVO!

Podeli vest

Žena se vraćala s posla kada joj je iznenada prišao nepoznati muškracac koji ju je zgrabio otpozadi

Nišlijka M.M. (30) samohrana majka troje dece, napadnuta je u sredu u Ulici Obilićev venac dok se vraćala sa posla. Manijak ju je zaskočio iz mraka, a ona mu se hrabro suprotstavila i rvala se sa njim desetak minuta. Od užasa su je spasili prolaznici koji su čuli njenu vrisku, a ona je ispričala šta se izdešavalo u noći kada se vraćala od kuće.

- Oko 1.45 sati išla sam kući s posla. Osetila sam da me je neko zgrabio otpozadi. Držao me je za ruku, a drugom me je stiskao oko struka. U sekundi sam pomislila da je moj dečko, kada sam se okrenula, užasnula sam se... Videla sam nepoznatog muškarca, otprilike tridesetogodišnjaka koji se osećao na alkohol - započinje M. M.

ZAPISNIČARKA IZ ŠAPCA ostaje mesec dana u pritvoru

 

Čovek joj je, priča dalje, rekao: "Ćuti, ništa neće da se desi, čekaju nas kola".

- Pokušala sam da mu se oduprem, ali me je on pribio uza zid. Otimala sam se, govorila sam mu da me pusti, a on je počeo je da me vuče prema Obilićevom vencu. Vrisnula sam, pa mi je ponovo stavio ruku na usta, i bacio me na zemlju uza zid - opisuje horor koji je preživela M.M.

SNIMAK IZ KRAGUJEVCA O KOJEM SVI PRIČAJU! Sve se desilo u NEKOLIKO MINUTA, USRED BELA DANA, a onda se POJAVIO VLASNIK

 

Njena vriska alarmirala je prolaznike koji su joj krenuli u pomoć.

- Kada je video momka i devojku kako nam prilaze, kazao mi je: "Nemoj nikome ništa da pričaš, ni policiji, ništa neće da ti se desi". Pobegao je, a ja sam odmah pozvala policiju - nastavlja i dalje vidno uznemirena žena.

Kaže da se nada da će manijak biti uhapšen jer joj je rečeno da policija intenzivno radi na njegovom otkrivanju.

-  Mnogo sam uplašena, i večeras radim do kasno, rekla sam bratu da dođe po mene. Tom ulicom sigurno više neću prolaziti. Sva se tresem i dalje - jedva govori prestravljena žena.

NESTALA EMILIJA POSLALA SMS RODITELJIMA?! Pobegla sa dečkom u Nemačku, oni sumnjaju u to da je ona pisala poruku JEDAN DETALJ JE ČUDAN

 

Kaže da je imala sreće jer je napadač bio sam. U suprotnom ne bi mogla da se odbrani.

- Sumnjam da ga je neko zaista čekao jer sam ubrzo nakon njegovog odlaska videla jedan auto kako velikom brzinom prolazi Obilićevim vencem ka Dušanovoj ulici - kaže žrtva.

Policija je potvrdila događaj i saopštila da se intenzivno radi na otkrivanju počinioca te da je obavešteno tužilaštvo koje treba da kvalifikuje izvršeno delo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija