• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

14.12.2019

15:56

MILAN GUROVIĆ ROBIJA U MAMINOM STANU! Kaznu od 10 meseci kućnog zatvora zbog brutalnog prebijanja žene i ćerke izdržava BEZ NANOGICE!

Vesti

MILAN GUROVIĆ ROBIJA U MAMINOM STANU! Kaznu od 10 meseci kućnog zatvora zbog brutalnog prebijanja žene i ćerke izdržava BEZ NANOGICE!

Podeli vest

Bivši košarkaš Milan Gurović koji je osuđen na deset meseci kućnog zatvora zbog nasilja u porodici svoju kaznu će izdržavati bez nanogice i to u domu svoje majke u Novom Sadu

Gurović je juče sklopio sporazum sa Tužilaštvom, priznao krivicu i osuđen je na kaznu koju će izdržavati bez elektronskog nadzora. Dogovorenu kaznu odmah je potvrdio i nadležni sud, a Guroviću je istovremeno izrečena i mera zabrane prilaska ženi i ćerki u trajanju od pola godine.

Foto: Informer

PRVE FOTOGRAFIJE MILANA GUROVIĆA! Osuđen na kućni zatvor pa krio lice kapuljačom i bežao od novinara! (FOTO)

Bivši košarkaš je, posle dva dana pritvora, na saslušanje u tužilaštvo doveden u ranim jutarnjim satima, odakle je izašao u oko 12 sati.

Milan Gurović nije želeo da komentariše presudu, ni incident. Istrčao je iz zgrade sa navučenom kapuljačom preko glave, ušao u crni džip i otišao pravo u Novi Sad gde mu živi majka i gde će najverovatnije izdržavati kaznu.

Foto: Informer DN

OSUĐEN MILAN GUROVIĆ Košarkaš priznao da je tukao ženu i ćerku, evo KOLIKU JE KAZNU DOBIO

Gurović je inače uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u utorak uveče, u porodičnom stanu koji se vodi na njegovu suprugu Tanju, nasrnuo na nju i njihovu maloletnu ćerku.

Kako je Tanja ispričala na saslušanju, Milan ju je šamarao, udarao pesnicama po glavi i telu, a nakon što je pala na zemlju nastavio je da je bije i rukama i nogama. Ona je ispričala da je u pomoć pozvala ćerku koja je brzo došla i pokušala da je odbrani od oca, međutim on je tada nasrnuo i na nju i "udarao joj glavom o stepenik". Gurović je u prvi mah za "Blic" ove optužbe demantovao, ali je priznao da je došlo do incidenta i da je suprugu "samo uhvatio za vilicu i odgurnuo". Rekao je i da su se svađali jer "ne želi da mu da razvod već dve godine", a kao razlog je naveo to "jer on ima para".

Na saslušanju je, međutim, priznao krivicu i sklopio sporazum.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cica Mrsoje

pre 4 godine

Sramota, sta drugo reci za ovakvu presudu.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Ovakav snagator a ipak mamin sin.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija