• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

25.12.2019

12:48

KO JE SUROVI MALČANSKI BERBERIN ZA KOJIM TRAGA SRBIJA Žrtve nalazio na umrlicama, od onoga što je radio LEDI SE KRV U ŽILAMA

Vesti

KO JE SUROVI MALČANSKI BERBERIN ZA KOJIM TRAGA SRBIJA Žrtve nalazio na umrlicama, od onoga što je radio LEDI SE KRV U ŽILAMA

Podeli vest

Policija je danas saopštila da traga za Ninoslavom Jovanovićem, zbog otmice devojčice Monike Karimanović. Reč je o čoveku čija prošlost ledi krv u žilama.

Ninoslav Jovanović (45) poznat je javnosti po zverstvima i jezivim stvarima koje je činio maloletnim devojčicama, a nadimak "Malčanski berberin" dobio je jer je svoje žrtve, nesrećne devojčice, šišao, što ga je seksualno uzbuđivalo, a potom silovao satima.

POLICIJA HITNO O NESTANKU DEVOJČICE! On je oteo malu Moniku?! AKO STE GA VIDELI JAVITE SE NA OVAJ BROJ!

FOTKE SA LICA MESTA! ŽANDARMERIJA NA NOGAMA, PODIGNUTI HELIKOPTERI! Oglasio se deda nestale devojčice: Pronađeni novi tragovi!

Malčanski berberin je osuđen 2006. i to na 15 godina zatvora jer je jednu dvanaestogodišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama. Tog jula 2005. godine, posle samo dva meseca na uslovnoj slobodi krenuo je u potragu za maloletnicama kako bi se nad njima seksualno iživljavao.

Kada se pojavio na vratima S. M. iz jednog niškog naselja, čijeg je pokojnog supruga poznavao, niko nije ni mogao da zamisli šta će se uskoro desiti.

Naime, Jovanović se predstavio kao šofer u prevozničkom preduzeću, nudeći da joj zaposli sina. Mladić je pošao do grada sa njim a pošla je sa njima i njegova dvanaestogodišnja sestra, kako bi se ošišala. Na pola puta, Jovanović je mladiću rekao da se vrati kući a da će on odvesti njegovu sestru kod frizera.

Foto: facebook

 

Umesto toga, devojčicu je odveo u jednu napuštrenu kuću, gde je ošišao makazama, a potom joj naredio da skine garderobu, preteći joj da će joj izvaditi oko i ubiti majku i brata ako ga ne posluša.

Tokom monstruoznog seksualnog iživljavanja nad devojčicom, prinudio je četiri puta na oralni seks a potom ju je i deflorisao. Cele noći se iživljavao nad devojčicom, preteći joj da će dovesti još šestoricu muškaraca ako ga ne bude slušala.

Tek nakon cele noći agonije pustio ju je da se vrati kući.

Svega četiri dana kasnije manijak je našao sledeću žrtvu u selu Gornja Vrežina.

Ime devojčice pročitao je na smrtovnici a potom je ušao u kuću i pozvao je. Zatražio je od nje da ponese peškir i makaze i da pođe hitno sa njim, jer su navodno njeni roditelji imali nezgodu vozeći traktor. Ne sluteći šta je može snaći, dete je pošlo za njim. Kada su zašli u vinograde naredio je devojčici da se skine, ali ona je počela da zapomaže jer je shvatila šta želi da joj uradi. Njene vriske, srećom, su čuli meštani koji su bili na njivama. Požurili su do nje i spasili je, a manijak je pobegao u pravcu Svrljiga.

U velikoj poteri, u kojoj su učestvovali helikopteri i obučeni psi, on je uhapšen i priveden pravdi.

Pred sudom je priznao da ga šišanje devojčica seksualno uzbuđuje. Veštaci su utvrdili da nije duševno oboleo, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti.

Ocena neuropsihijatra veštaca na suđenju bila je nedvosmislena: postoji velika verovatnoća da će delo da ponovi čim se bude našao na slobodi.

Sud mu je izrekao maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora a ostale su zabeležene i reči sudije Radomira Mladenovića koji je izrazio žaljenje što mu je "zakon vezao ruke pa ne može da mu dosudi veću kaznu iako je zaslužuje".

Iako je zbog toga trebalo da provede iza rešetaka 15 godina, Jovanović se našao na slobodi tri godine ranije jer je Vrhovni sud Srbije smanjio kaznu na 12 godina.

Poslednji put je osuđen na tri meseca nakon izlaska iz zatvora početkom 2018 godine. On je u oktobru 2018. godine uhapšen nakon što je policija primila prijavu vlasnice frizerskog salona iz Niša, u kojoj je navela da joj je Jovanović slao fotografije devojčice koju je trebalo ošišati, a koju je predstavio kao svoju ćerku. Nedugo zatim, javile su se i druge žene sa kojima je on bio u kontaktu, a Malčanski berberin je potom pritvoren.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Kada će se u Srbiji početi voditi računa o povratnicima iz zatvora. Kada osuđenik pogotovu oni teži osuđenici, izađu iz zatvora, niko o njima više ne vodi računa, slobodni su da rade šta god hoće kao da su doktori nauka. Zar je toliko teško i komplikovano da im se odredi i naredi da se svakog sata ili dva javljaju dežurnim službama policije u mestu gde borave. Tako da ti zlotvori nemaju vremena ni da se popišaju a kamoli da ponove krivično delo. Ako propusti da se javi zna se šta sledi. Tada mislim da ni jedan povratnik ne bi mogao i imao vremena da bilo šta smisli i ponovo počini isto ili slično delo ! ! ! ! ! !

SIKI

pre 4 godine

Toga ima svuda ali ne i u Srbiji...U Americi bi on do sada bio i ubijen..Ovi naši će ga uhapsiti tek kada ubije devojčicu i sebe...Žao mi je male.

gor

pre 4 godine

Ovo ili ustrojiti ili malj pa u glavu,...trece nema

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija