• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.12.2019

18:44

"JEDAN DETALJ DAJE NADU DA JE ŽIVA" Rebić za Pink: Potraga će trajati DOK NE PRONAĐEMO MONIKU!

Vesti

"JEDAN DETALJ DAJE NADU DA JE ŽIVA" Rebić za Pink: Potraga će trajati DOK NE PRONAĐEMO MONIKU!

Podeli vest

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je da se potraga neće prekinuti dok Monika Karimanović ne bude pronađena

- Sigurni smo da je Ninoslav Jovanović oteo Moniku. To nije bilo lako utvrditi, trebalo je određeno vreme. Loše je to što je majka prijavila nestanak devojčice kada je shvatila da nije došla na vreme u školu. Bilo bi nam lakše da smo imali informaciju da se nije pojavila u školu. Nakon toga smo došli do informacije da je određeno motorno vozilo ukradeno na području Malče, odakle je Ninoslav Jovanović. Vrlo brzo smo ga pronašli, primećeno je iz vazduha. Na osnovu DNK provera je potvrđeno da su u tom vozilu bili Monika i Jovanović - rekao je Rebić.

Na dva tri mesta je potvrđeno da su bili zajedno, mi verujemo da je Monika živa, da je i dalje sa njim, kaže Rebić i dodaje da je potragu uključeno 620 ljudi, od čega 520 policajaca.

- Prešli smo gotovo 50 sela, obavili razgovore sa građanima, pregledali objekte...Otežavajuća je okolnost što ima puno napuštenih objekata. Maksimalno smo angažovani od prvog trenutka - rekao je Rebić.

Na pitanje koliko su Monika i njen otmičar mogli da pređu, imajući u vidu da idu pešice, on kaže da su za sedam dana mogli puno da prođu, ali na osnovu tragova se veruje da je to nekih 30 kilometara.

ZA OVIH 15, 20 GODINA NA TERENU NIKADA NISAM VIDEO OVAKVU AKCIJU! Mladen Mijatović OTKRIO NOVE DETALJE, ALI I DA LI ĆE SE POTRAGA NASTAVITI TOKOM NOĆI!

Kako je dodao, uprkos različitim informacijama koje policija dobija, ne napušta se glavni trag.

U toku dana je obavljen razgovor sa više stotina meštana.

Foto: Printscreen Facebook

- Dva svedoka su videla Jovanovića i devojčicu, za koju nisu mogli da potvrde da je Monika jer je imala kapuljaču, ali po opisu odgovara. Viđeni su u okolnim selima - naglasio je Rebić.

Kako je dodao, na tri lokacije su nađeni njihovi tragovi.

- Za treću lokaciju nije još potvrđeno, pronađeni su tragovi pre nekoliko sati i u toku su DNK analize. Poslati su i psi tragači da reaguju ukoliko su sveži tragovi. Pretpostavljamo da su tu noćili jer su pronađeni jastuci i ćebad, ali ne znamo da li je od prošle noći ili od ponedljka. To što su u paru nađeni jastuci daje nam nadu da je Monika i dalje sa njima i očekujemo da ćemo ih naći i da će ona biti živa vraćena roditeljima - istakao je Rebić.

POJAVIO SE NOVI TRAG! Evo gde su viđeni Malčanski berberin i Monika! ON OD MEŠTANA TRAŽIO FLAŠU VODE! (VIDEO)

On kaže da je ovo vrlo specifičan slučaj. Jovanović je u prethodnim delima puštao žrtve, a Moniku drži i to po malo stvara konfuziju i dodatno uznemirava.

- Angažovali smo najbolje i najstručnije ljude. Potraga će trajati dok je ne nađemo - podvukao je Rebić i dodao da potraga ne prestaje ni u toku noći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lovac

pre 4 godine

Vidite li vazdusnu putanju njegovog kretanja u krug i sta vam uporno govori covek pametniji od svih pripadnika bruke sto ga traze. Traze ga po njivama i putevima kao da traze 20e necijih ispalih. Bruka. Silovatelj jeste ali ubica nije i ne treba ga izazivati. Mediji previse otkrivaju detalje akcije i gde se krece policija i zandari. To mu olaksava beg. Pomazu mu mediji i gde se otkriva takva akcija. Ma bruka. Prosli su pored policije i daleko su nazad. I ne izvestavajte gluposti tipa 'uocen je i ceka se hapsenje'

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija