• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

10.01.2020

22:30

Goran Stanković iz Malče umalo nagrabusio zbog Ninoslava Jovanovića: Monstrum me je lažno prijavio da sam ga krio

Vesti

Goran Stanković iz Malče umalo nagrabusio zbog Ninoslava Jovanovića: Monstrum me je lažno prijavio da sam ga krio

Podeli vest

Kad je Malčanski Berberin uhapšen 5. januara, rekao je policajcima da je kod mene krišom proveo Novu godinu! Morao sam na Badnji dan u policiju da dokazujem da laže i da ga nisam krio, kaže Stanković

Monstrum Ninoslav Jovanović umalo mi je smestio robiju, i to iz osvete jer sam ga tukao prošle godine! Kad je uhapšen, 5. januara, Ninoslav je kazao policajcima da sam ga ja krio dok je bio u bekstvu i da je kod mene u kući proveo Novu godinu! Morao sam na Badnji dan u policiju da dokažem da je lagao!

Ovim rečima nam se požalio Goran Stanković iz Malče, komšija zloglasnog Malčanskog Berberina, koji je 20. decembra oteo malu Moniku Karimanović (12) i danima je mučio, vukući je po zemunicama i napuštenim vikendicama, bežeći od policijske potere.

Nikad ga nije voleo

Goran ističe da od detinjstva poznaje Jovanovića, ali da ga nikad nije voleo, pogotovo što je ovaj monstrum čak dva puta bio osuđivan jer je silovao i šišao devojčice.
- Uprkos svemu, trudio sam se da ga prihvatim, ali samo zbog Ninoslavljevog brata Nebojše, koji je dobar i pošten čovek. Ninoslav je januara 2018. po drugi put izašao iz zatvora zbog silovanja, a njegova porodica je i tada uporno pokušavala da mu pomogne da počne da živi normalno. Naročito se Nebojša trudio oko svog ludog brata, vodio ga je sa nama da radimo, i izvesno vreme je izgledalo kao da se Ninoslav primirio - priča Stanković.

INFORMER EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Ovako se MALČANSKI BERBERIN skrivao od policije! Pogledajte MAPU NJEGOVOG KRETANJA! (FOTO)

Foto: Informer DN

Međutim, kaže on, posle nekoliko meseci provedenih na slobodi, Ninoslava je opet "spopalo neko ludilo".
- Nije hteo ništa da radi, samo ga je Fejsbuk interesovao. Počeo je neke žene da maltretira po društvenim mrežama, zbog čega je u novembru 2018. ponovo zaglavio robiju. Čak i kad je treći put izašao iz zatvora, u martu prošle godine, i dalje je bio pod nekom tenzijom. Počeo je da maltretira i svoje roditelje, mrzeo je čak i njihove prijatelje - objašnjava Goran.

Otprilike u to vreme Stanković se zavadio sa Jovanovićem.
- Došao je po neki sto kod mene, trebalo je da ga prebacimo preko ograde, ali on ga je nekako vukao kako ne treba, što me je iznerviralo. Podviknuo sam mu, a on je počeo da me psuje! Pao mi je mrak na oči, pa sam ga izudarao, ali ništa strašno nije bilo... Samo sam ga potkačio nekoliko puta. Tad nisam ni slutio da će mi to dobro zapamtiti - rekao je Goran.

Ubrzo nakon toga, u junu prošle godine, Malčanski Berberin je nestao i narednih nekoliko meseci je živeo u šumi, po zemunicama, pripremajući se za sledeći zločin. Potom je 20. decembra presreo malu Moniku u Brzom Brodu, dok je išla ka školi, ugurao je u ukradeni automobil i oteo. Posle deset dana agonije devojčica je spasena, ali se monstrum krio sve do 5. januara, kad je uhvaćen na groblju u Malči.

Foto: ilustracija/informer.rs

Stanković kaže da su meštani Malče, dok je trajala potera za Jovanovićem, stalno pregledali svoje kuće i pomoćne objekte, strahujući da će se monstrum sakriti kod njih.
- Policija je tih dana u nekoliko navrata dolazila i kod mene i raspitivala se za Ninoslava, zato sam svake noći obilazio moje šupe. Dan nakon što je taj ludak uhapšen, na Badnji dan, policajci su me pozvali telefonom i rekli mi da ih sačekam u kući jer će doći do mene. Nisam ni slutio šta mi se sprema sve dok me nisu odveli u Policijsku upravu - priča ogorčeni Stanković.

Lagao da je bio kod mene

U policiji je saznao da je Ninoslav na saslušanju ispričao kako ga je Goran navodno 31. decembra pozvao da prenoći kod njega i da mu je dao neku odeću.
- Tvrdio je čak i da je kod mene proveo novogodišnju noć, a ja sam tada u nekoliko navrata izlazio u dvorište i sve detaljno pretresao, plašeći se da bi Ninoslav mogao da se sakrije kod mene! Na svako pitanje policajaca sam odgovorio, pristao sam i na poligraf. Međutim, policajci su bili korektni, rekli su mi da je poligrafsko ispitivanje Jovanovića pokazalo da je lagao, pa su me pustili. Ipak, nije mi bilo svejedno, mnogo sam se uzbudio. Sve vreme mi je bila Ninoslavljeva slika pred očima, mogao sam da ga ubijem da mi je bio blizu! - kaže Goran.

Podsetimo, Jovanović je trenutno u pritvoru, a tereti se za otmicu i silovanje devojčice, za šta mu, po novom zakonu, preti doživotna robija. 

Krio se od policije i pre otmice


Ninoslav Jovanović je izbegavao susret sa policijom čak i pre nego što je oteo malu Moniku, u šta se uverio i Goran Stanković.
- Nakon što je Ninoslav pobegao od kuće u junu prošle godine, njegovi roditelji su prijavili nestanak policiji. Dvadesetak dana nakon njegovog nestanka, slučajno sam naleteo na Ninoslava u selu. Bio je zapušten, kratko mi je kazao da ide da se svađa sa nekim rođakom, koji ga je navodno optužio za krađu novca. Rekao sam toj budali da se javi roditeljima, da se ne brinu što ga nema, ali izgledalo mi je kao da me nije čuo. U tom trenutku ugledao je neku belu "ladu nivu" za koju je pomislio da je policijska, pa se kao mačka bacio u kanal i sakrio se ispod mosta. Ostao sam u šoku - objašnjava Stanković.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija