• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2020

20:23

DETE JE VRIŠTALO, SVI SMO ISTRČALI DA VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA! MARKO UBIJEN PRED ŽENOM I DECOM? Zastrašujući detalji sačekuše na Bežaniji!

Vesti

DETE JE VRIŠTALO, SVI SMO ISTRČALI DA VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA! MARKO UBIJEN PRED ŽENOM I DECOM? Zastrašujući detalji sačekuše na Bežaniji!

Podeli vest

Kod Osnovne škole Borislav Pekić posle 18:30 časova ubijen je 41-godišnji Kotoranin Marko V. Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni je došao po decu u školu, a potom su usledili rafali

Ubijeni je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu gde je podlegao povredama.

 

RAFALI NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac u BMW-u izrešetan ispred OSNOVNE ŠKOLE!

 

Kako saznajemo, kada mu je napadač prišao i ispalio nekoliko hitace u glavu, Marko V. bio je u automobilu BMW X6. Nezvanično, sa njim su u trenutku pogibije bili i žena i dvoje dece koje je pokupio iz škole.

- Bilo je strašno, čuli smo dete da vrišti, pa je izjurilo školsko obezbeđenje, a potom su došli i Hitna pomoć i policija - rekla je jedna od prolaznica. 

Kako Informer.rs nezvanično saznaje, ubijeni je inače mornar na prekookeanskim brodovima, koji je prema operativnim saznanjima bio uključen u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan

pre 4 godine

Dosta sa tím crnogorcima to sve treba rasterati pa mi smo njihovi zamorcici? Ej Stbijo osvesti se i preduzmi mere protiv crnogorskog kriminala na ulicams Beograda?

Karma

pre 4 godine

"uključen u šverc narkotika iz Južne Amerike" A ja pomislio da nije vratio knjigu u biblioteku pa ga zato napunili olovom pred decom ...

zoki

pre 4 godine

Neznam zasto bi trebalo da nam bude zao dilera i zasto tolika frka da uhvate ubicu ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija