• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.01.2020

23:20

KRVAVI OBRAČUN U KAFANI "DIVAN" U NOVOM PAZARU"! Vlasnik kafane izrešetao goste, Jednog ubio, dvojicu ranio

Vesti

KRVAVI OBRAČUN U KAFANI "DIVAN" U NOVOM PAZARU"! Vlasnik kafane izrešetao goste, Jednog ubio, dvojicu ranio

Podeli vest

* Adnan A. (41) potukao se sa gostima, pa potegao pištolj i ubio Nihada Hamidovića (23) i ranio njegove prijatelje S. M. (38) i B. B. (23) * U opštem metežu Adnan je uboden nožem

Vlasnik kafane "Divan" u Novom Pazaru Adnan A. (41) uhapšen je preksinoć nakon što je pištoljem ubio gosta Nihada Hamidovića (23) i ranio dvojicu njegovih prijatelja! U opštoj tuči i metežu Adnan je uboden nožem, ali nije životno ugrožen!


Odbačeno oružje
Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, do krvavog obračuna je došlo oko ponoći, kada se vlasnik restorana sukobio sa Nihadom i njegovim prijateljima S. M. (38), B. B. (23) i E. R. (21).


- Još nije tačno utvrđeno šta je bio povod za svađu, ali dosadašnja istraga je pokazala da su Hamidović i njegovi prijatelji sedeli u Adnanovom restoranu i pili alkohol. U jednom trenutku Nihadovo ponašanje je zasmetalo vlasniku kafane, pa je izbila svađa. Adnan je uz pomoć prijatelja E. A. (26) pokušao da ih izbaci napolje, ali je izbila žestoka tuča - priča naš izvor.


Adnan je zatim potegao pištolj i upucao je Nihada u stomak, S. M. u nogu, a B. B. u ruku.
- U opštem metežu neko je Adnana ubo nožem u leđa, a E. R. je zadobio povrede glave. Još nije utvrđeno da li je Adnan potegao oružje nakon što je uboden nožem ili pre toga - objašnjava naš sagovornik.

Foto: informer.rs

 


Svi povređeni su odmah prebačeni u novopazarsku Opštu bolnicu, ali je Nihad podlegao povredama, nakon tri sata borbe lekara da mu spasu život. Ostali povređeni su hirurški zbrinuti i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

DETALJI PUCNJAVE U NOVOM PAZARU! Vlasnik restorana posle svađe zapucao! UBIO JEDNOG, ranio još trojicu mladića!

 


Policija je uhapsila Adnana zbog ubistva, ali i njegovog prijatelja E. A. zbog učestvovanja u tuči, kao i M. P. (56), koji se sumnjiči da je pomogao vlasniku kafane da sakrije pištolj nakon obračuna. Tokom uviđaja oružje je nađeno odbačeno dvadesetak metara od kafane.


Nihad, inače, nije imao policijski dosije, a prema rečima njegovih prijatelja, bio je vaspitan i uzoran mladić.
- Otac mu živi u Nemačkoj, a i Nihad je često boravio i radio u toj zemlji. Voleo je da se proveseli u kafani, da se druži, ali nije bio konfliktna osoba. Zato me i čudi kako je do ovoga došlo - priča šokirani Nihadov prijatelj.

Foto: informer.rs

 

Debeo dosije
Na drugoj strani, Adnan ima debeo dosije u policiji i hapšen je zbog različitih krivičnih dela, od nasilničkog ponašanja do pokušaja ubistva.
Više puta je osuđivan, a pre nekoliko godina je izašao iz zatvora i tada je otvorio restoran "Divan", na brdu iznad Novog Pazara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

РЕКЕТАШИ...? Али натрчали на "погрешног" човека...Са пиштољем...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija