• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2020

19:52

BRUTALNO PRETUČEN POLICAJAC U PETROVCU NA MLAVI! Tukli ga rukama, pa ga IŠUTIRALI U GLAVU!

Vesti

BRUTALNO PRETUČEN POLICAJAC U PETROVCU NA MLAVI! Tukli ga rukama, pa ga IŠUTIRALI U GLAVU!

Podeli vest

U nedelju uveče u Šetonju, opština Petrovac na Mlavi, krvnički je pretučen policajac Ivan Čekrlić, koji je tamo bio van službe

Policajca su prebili Nenad Zdravković zvani Cucla iz Velikog Laola i Nikola iz Lipovice, obojica su dobro poznati policiji.

Prebijanje je počelo rukama, a kada je posle izvesnog vremena od zadobijenih udaraca policijski službenik pao na zemlju, nastavili su da ga tuku i nogama šutirajući ga po glavi i telu. Nakon toga su pretili policajcu da nikako ne prijavljuje događaj.

ZAPALJEN DŽIP NA ZVEZDARI! Uplašeni stanari prijavili da gori parkirano vozilo!

Počinioci su ubrzo nakon toga uhapšeni, a sumnja se da je povod za ovaj napad to što je prebijeni policajac protiv jednog od napadača ranije podneo prijavu!? Praktično, ovaj čovek je prebijen samo zato što je radio svoj posao.

Policajac Čekrlić zadobio je teške telesne povrede i on je hospitalizovan u petrovačkoj bolnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Да су то урадили у Италији или Лондону - већ би били МРТВИ...Јер су се "опирали" хапшењу... Тамо је ПОЛИЦАЈАЦ максимално заштићен, а солидарност полицајаца - далеко већа него код нас у Србији...!! Пробајте на "Бобија" да дигнете руку у Лондону...Гарант, истог дана остајете без обе руке...!

krajisnik

pre 4 godine

kad ce drzava ostrim merama zastiti policajce koji casno rade svoj poso. Ako policajac krsi pravilo sluzbe odmah ga otpusti iz sluzbe.Ako se ovako nastavi nasilnici ce pobediti policiju drzavu i tuzilastvo ko u lancu odgovornosti neobavlja svoj posao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija