• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

08.03.2020

23:40 >> 16:45

OVDE ŽIVI POZNATI DOKTOR IZ NOVOG SADA KOJI JE ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU! Ograđeno luksuzno naselje sa čuvarima u koje može da se uđe samo na poziv!

Vesti

OVDE ŽIVI POZNATI DOKTOR IZ NOVOG SADA KOJI JE ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU! Ograđeno luksuzno naselje sa čuvarima u koje može da se uđe samo na poziv!

Podeli vest

Doktor Šandor Takač (66) pune dve godine dovodio devojčicu (12) u svoju vikendicu na Ribarcu, gde joj je davao novac da ga dira po polnom organu. Takač je 2008. već bio osuđen na uslovnu kaznu zbog pedofilije

Šandor Takač (66), ugledni doktor sudske medicine iz Novog Sada, uhapšen je u četvrtak uveče zbog sumnje da je u poslednje dve godine bludničio sa 12-godišnjom devojčicom! Takač ju je dovodio u svoju luksuznu vikendicu na Ribarcu, gde je nesrećnom detetu davao novac da ga dira po polnom organu!

Ovaj patolog je 2008. godine već bio hapšen zbog seksualnog zlostavljanja devojčica, ali je osuđen na samo uslovnu kaznu zatvora!

Tuga

Devojčica potiče iz socijalno ugrožene porodice i bila je zadovoljna što joj doktor daje pare da odnese svojoj porodici

Izvor iz istrage

 

 

Mamio je novcem

Izvor iz istrage kaže da se Takač tereti za obljubu deteta i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.
- On se sumnjiči da je zlostavljao devojčicu M. Š. A. još od 2018, kad je ona imala samo deset godina. U više navrata ju je odvodio u svoju vikendicu, mameći je novcem, i terao je da ga zadovolji. Devojčica potiče iz socijalno ugrožene porodice i bila je zadovoljna što joj doktor daje pare da odnese svojoj porodici - kaže naš izvor.

Foto: Printscreen TV Pink


Monstruoznost ovog zločina još je veća zbog činjenice da je Takač veoma cenjen u svetu medicine i van granica Srbije. Član je Mađarske akademije nauka i Evropske antropološke asocijacije.
Prema rečima našeg izvora, doktor je u policiji negirao da je bludničio sa detetom.
- Inspektori su pretresli njegov luksuzan stan u Novom Sadu i vikendicu na Ribarcu, gde je dolazila devojčica. Takač je oženjen i ima decu, pa će tokom istrage biti utvrđeno da li su oni znali šta on radi sa tom devojčicom. Inače, za ovaj slučaj se saznalo tako što su građani dostavili dokaze o Takačevom bludničenju Igoru Juriću, osnivaču fondacije "Tijana Jurić", a on ih je prosledio policiji - objašnjava naš izvor i dodaje da su inspektori iz stana i vikendice doktora Takača zaplenili tablet, računar i mobilni telefon, koji će u istrazi biti veštačeni.


Podsetimo, Šandor je pre 12 godina bio pravosnažno osuđen uslovno na godinu dana zatvora, sa rokom provere od pet godina, zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje. Uz ovu presudu, Takaču je izrečena i petogodišnja zabrana vršenja lekarskog poziva.

(FOTO) OVO JE VIKENDICA UŽASA U NOVOM SADU! Poznati doktor je ovde obljubio devojčicu (12), PRIMORAVAO JE DA MU DODIRUJE GENITALIJE!

 

 

Veštačio posle zabrane

Kada mu je istekla kazna, Takač se ponovo vratio sudskom veštačenju, a od 2015. svedočio je kao veštak na više pretresa u novosadskim sudovima. Inače, u Zavodu za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine bio je zaposlen od 1983. do pre nekoliko godina. Bio je odličan student Medicinskog fakulteta u Novom Sadu i jedno vreme asistent na predmetu sudska medicina.


Sa porodicom živi u ekskluzivnom naselju Lipov gaj, na izlazu iz Novog Sada prema Veterniku. Stambeni kompleks je ograđen, obezbeđuju ga čuvari i u tom kompleksu žive mnogi poznati Novosađani, pored ostalih i političar Nenad Čanak.


U "novosadsko Dedinje", kako zovu ovo naselje, ne može se ući bez poziva stanara, a nekoliko njih, koji su juče pešice izašli iz ograđenog kompleksa, nisu želeli da pričaju o Takaču. 

Foto: Printscreen TV Pink

 

Igor Jurić najavio hapšenja pedofila

Igor Jurić je još u januaru najavio hapšenja pedofila, među kojima ima poznatih i "uglednih" ličnosti. Ubrzo zatim je priveden Srđan Šveljo (52), modni stilista i fotograf, koji je osumnjičen za seksualno zlostavljanje nekoliko dečaka koji su dolazili kod njega u studio. Švelju je početkom marta pritvor produžen za još 30 dana.

- Ljudi koji čine ova krivična dela su uglavnom povratnici. Činjenica je da pedofila ne možete prepoznati ni po socijalnom statusu, ni po ugledu u društvu, niti po biznisu i moći, kao ni po godinama. To može biti svako - kazao je Jurić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija