• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

08.03.2020

19:08

UKRADENA OSMOMESEČNA BEBA U PANČEVU! Otac se probudio, došao do kreveca i VIDEO DA NEMA DETETA, ODMAH POZVAO POLICIJU! Nedaleko od kuće PRONAĐENA KOLICA!

Vesti

UKRADENA OSMOMESEČNA BEBA U PANČEVU! Otac se probudio, došao do kreveca i VIDEO DA NEMA DETETA, ODMAH POZVAO POLICIJU! Nedaleko od kuće PRONAĐENA KOLICA!

Podeli vest

Mala M. O. (12) ušunjala se u kuću Željka Z. (28) i Jasmine N. (35) i ukrala im osmomesečnu bebu iz kreveca. Devojčica najverovatnije htela da iskoristi bebu za prosjačenje da bi dobila više para

Devojčica M. O. (12) ukrala je juče pred zoru osmomesečnu devojčicu M. Z. iz porodične kuće u Pančevu! Najverovatnije je htela da iskoristi bebu za prosjačenje kako bi dobila više para od prolaznika!

Srećom, uhvaćena je posle samo nekoliko sati u autobusu za Kačarevo, a kad su je upitali zašto je ukrala bebu, rekla je: "Ja živim sama, trebalo mi je društvo...".

Prijavio je vozač

Kako smo saznali od izvora iz istrage, neverovatna krađa zbog koje se juče cela pančevačka policija digla na noge desila se u kući bračnog para Željka Z. (28) i Jasmine N. (35) u Ulici Svetog Save.

- Otmica osmomesečne devojčice prijavljena je u nedelju, nešto posle sedam sati ujutro. Željko i Jasmina su ispričali policajcima da je ona oko četiri sata ujutro nahranila bebu i da je posle toga legla u krevet. Kada se Željko probudio, video je da njegove ćerkice nema i u panici je pozvao policiju - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, policajci su najpre posumnjali u priču roditelja, pa su ih poslali na poligraf. Međutim, utvrđeno je da su Željko i Jasmina govorili istinu.

U početku se činilo da je kradljivac bebe neko ko dobro poznaje ovaj bračni par, ali je onda došlo do šokantnog obrta u celoj priči.

- U toku prepodneva, dok je trajala grčevita potraga za bebom, vozač autobusa koji saobraća od Pančeva do Kačareva obavestio je policiju da je u vozilo ušla devojčica sa bebom u kolicima, što mu je bilo veoma čudno. Jedna patrola je odmah poslata do tog autobusa i ubrzo je utvrđeno da je beba u kolicima zapravo mala M. Z., koja je ukradena u Pančevu. Ispostavilo se i da kradljivica živi na ulici od prosjačenja i uopšte ne poznaje Željka i Jasminu. Najverovatnije ih je u subotu uveče videla kako ulaze u kuću s bebom, pa je rešila da je ukrade dok su oni spavali - objašnjava naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amadeus

pre 4 godine

A kako je ušla u kuću? Zimsko je vreme, prozori i vrata zatvoreni ali nezaključana vrata. Čija je to greška?. Ne pravdam malu kradljivicu nikako, ali i roditelji su krivi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija