• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SrbijaDanas

14.06.2020

17:04

VIDELA JE DOKTORKU NOĆ PRE SAMOUBISTVA I PRIMETILA JEDAN DETALJ NA NJENOM LICU! Evo kako je Violeta izgledala sinoć!

Vesti

VIDELA JE DOKTORKU NOĆ PRE SAMOUBISTVA I PRIMETILA JEDAN DETALJ NA NJENOM LICU! Evo kako je Violeta izgledala sinoć!

Podeli vest

Niko od prijatelja i poznanika ne može da veruje da je Violeta digla ruku na sebe, a jedna od komišinica govorila je o svom poslednjem susretu sa doktorkom

Čuvena beogradska doktorka i plastični hirurg Violeta S. A. pronađena je danas sa ranama od noža u luksuznom stanu na Vračaru, prema dosadašnjim navodima, doktorka je izvršila samoubistvo.

O ovom tragičnom događaju oglasila se i komšinica koja radi u prodavnici nadomak zgrade i ona je izjavila za portal SrbijaDanas da je čuvena doktorka bila izuzetno prijatna osoba i da niko u naselju nije mogao da nasluti da će ovakva tragedija zadesiti ovu porodicu.

- Zar ona da se ubije? Ne mogu da verujem. Bila je sinoć u prodavnici, videle smo se, pazarila je i otišla kući. Došla je nasmejana, kao i uvek. Bila je veoma prijatna uvek i fina, stalno je dolazila nasmejana, prosto ne mogu da verujem da se ovo desilo - rekla je komšinica koja ju je poslednja videla noć pre samoubistva.

 

 

U stanu u kom se desilo samoubistvo okupila se mnogobrojna rodbina, koja je došla da pruži utehu sinu i surugu doktorke.

Foto: printscreen

Podsećanja radi, kako se saznaje, u trenutku nesreće, njeni muž i sin su bili u stanu. Kad su primetili da dugo ne izlazi iz kupatila, razvalili su vrata i zatekli stravičnu scenu, ali je nesrećna žena već bila mrtva. Nađen je nož pored tela.

Doktorka je specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva. Svojim radom i trudom dostigla je svetski uspeh. Vlasnica je jedne specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine.

Doktorka  je studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, specijalizaciju i Master studije medicinskih nauka, kao i zvanje doktora medicinskih nauka. Na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i VMA u Beogradu stekla je opsežno opšte znanje u oblasti interne medicine, opšte i vaskularne hirurgije.

 

 

Doktorka je bila ugledni član svoje struke, a svojih 18 godina iskustva u ovoj grani hirurgije sticala je usavršavajući se širom sveta - u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Bila je dobitnica američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture, kao i učesnica mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa, te autorka više od 40 naučnih radova. Bila je stručnjak za estetske operacije lica i grudi, kao i preoblikovanja tela.

Najvažnije, pokrenula je inicijativu da se svim ženama u Srbiji - onkološkim pacijentima, omogući operacija rekonstrukcije dojki posle mastektomije čime je omogućena besplatna intervencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nn

pre 4 godine

Da se neki manijak nije skrivao u kupatilu!!!?? Ovo je velika tragedija.

Pomracenje uma

pre 4 godine

Iiiiiiiii koji detalj na njenom licu? Jel mogu ja vas da tuzim za obmanu.

Lela

pre 4 godine

Mora jadnica da je imala veliki problem iz kog nije mogla na drugaciji nacin izaci da ne bi obrukala sebe i porodicu, pa je izabrala ovaj nacin, nek pociva u miru

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija