• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

13.08.2020

15:22

ŽENSKA BANDA HARALA PO CELOJ SRBIJI! Majka, maloletne ćerke i snaja ukrale 9 miliona i nakit!

Vesti

ŽENSKA BANDA HARALA PO CELOJ SRBIJI! Majka, maloletne ćerke i snaja ukrale 9 miliona i nakit!

Podeli vest

Imale su dobro razrađenu šemu, verovale su da će im biti teško ući u trag jer su u Niš stigle iz Stare Pazove

Niška policija uhapsila je majku, dve njene maloletne kćeri i snahu iz Stare Pazove koje su početkom avgusta obile četiri stana u Nišu i iz njih ukrale devet miliona dinara i veću količinu nakita.One su pokušale da pokradu još tri stana ali su primećene, pa su odustale od lopovluka. Međutim, pretpostavlja se da ovo nije konačan bilans njihovog pljačkaškog pohoda jer postoji sumnja da se radi o serijskim kradljivicama koje su harale po celoj Srbiji.

MILORAD ZADAVLJEN NA SPAVANJU? Otkrivamo jezive detalje zločina u stanu u Beogradu, SPEKULIŠE SE DA JE OVO MOTIV

SRBIJA BROJI MRTVE KAO NA RATIŠTU! Ova dva mesta postala su CRNE TAČKE saobraćajnih nesreća!

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšene su A.Đ. (23), D.J. (35) i maloletnice stare četrnaest i petnaest godina zbog četiri teške krađe i još tri pokušaja istog krivičnog dela, prenosi Telegraf.rs.

One su imale dobro razrađenu šemu, verovale su da će im biti teško ući u trag jer su u Niš stigle iz Stare Pazove, ali je niška policija zahvaljujući intenzivnom operativnom radu, uspela da ih identifikuje i uhapsi ih.

 

 

- D.J. je majka devojčica dok je A.Đ. vanbračna supruga njenog sina. Kako je utvrđeno, iz Stare Pazove su došle u Nišku Banju gde su iznajmile stan odale su kretale u lopovske pohode. D.J. je bila organizator, vozila ih je, dok su u stanove nakon što bi lomilicom obile bravu, upadale snaha i ćerke. Operisale su u centru grada, na području Trga kralja Aleksandra, Trga Pavla Stojkovića, Sinđelićevom trgu i u ulici Milojka Lešjanina. Nakon pljačke, uzele su dva taksija i sklonile se u selo Trgovište kod Knjaževca gde ih je policija pronašla – navode sagovornici za medije upoznati sa ovim slučajem.

U rasvetljavanje ovog slučaja uključila se i beogradska policija koja je u kući u Staroj Pazovi, gde su neprijavljeno boravile, pronašle samo deo lopovskog plena u vidu četiri ručna sata i veću količinu zlata, dok novac nije nađen.

U kući je zatečen suprug D.J. kod koga je pronađena manja količina marihuane pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja narkotika.

- A.Đ., D.J. i M.N. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će sa krivičnim prijavama biti privedeni nadležnim tužilaštvima. Maloletnice su privedene Višem javnom tužilaštvu u Nišu na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Višeg suda, odredio pritvor do 30 dana – navela je policija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija