• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

21.08.2020

11:56

UHAPŠEN DAVITELJ SA BELIH VODA KOJI JE PERTLOM UGUŠIO KERAMIČARA! Milorad sedeo i pio sa dvojicom koja su mu dugovala novac, a onda je nastao HOROR!

Vesti

UHAPŠEN DAVITELJ SA BELIH VODA KOJI JE PERTLOM UGUŠIO KERAMIČARA! Milorad sedeo i pio sa dvojicom koja su mu dugovala novac, a onda je nastao HOROR!

Podeli vest

D. B. (48) uhapšen je pod sumnjom da je pertlom u beogradskom naselju Bele vode zadavio čoveka Milorada Radenkovića (48)

 

Radenković, po zanimanju keramičar, ubijen je u četvrtak pred zoru u svom stanu na Belim vodama tako što su ga dvojica njegovih dužnika pretukla i zadavila pertlom!

Kobne noći, on je sedeo i pio sa njima, ali su ga dužnici iznenada napali i naterali ga da kaže gde krije novac, a potom su ga likvidirali!

KERAMIČARA ZADAVILA I OPLJAČKALA DVA DUŽNIKA! Novi detalji iz istrage ubistva na Belim vodama u Beogradu!

Izvor iz istrage kaže da su tokom uviđaja u Miloradovom stanu nađeni tragovi dvojice napadača i u toku je njihova identifikacija.

- Radenković je pozajmio izvesnu svotu novca dvojici osumnjičenih, verovatno uz zelenašku kamatu. Njih dvojica su se, po svemu sudeći, dogovorili sa Miloradom da se u sredu uveče nađu u njegovom stanu na Belim vodama, navodno, kako bi ispregovarali termin vraćanja duga. Nekoliko sati su sedeli za stolom i pili alkohol. Kad je Milorad već bio pripit, ova dvojica su ga zaskočila - objašnjava naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija