• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2020

23:20

OSTAVILA TROJE DECE I MUŽA, A ONDA JE USLEDIO BIZARNI NAPAD! Detalji šok događaja kod Čačka!

Vesti

OSTAVILA TROJE DECE I MUŽA, A ONDA JE USLEDIO BIZARNI NAPAD! Detalji šok događaja kod Čačka!

Podeli vest

Miloš J. (47) teško povredio suprugu Jelenu (35) i njenog ljubavnika Dragišu R. (48) * Jelena pre samo nedelju dana ostavila Miloša sa tri ćerke i otišla kod Dragiše

Miloš J. (47) uhapšen je preksinoć nakon što je kombijem udario suprugu Jelenu J. (35) i njenog ljubavnika Dragišu R. (48) u selu Bečanj kod Čačka! Jelena je s teškim povredama zbrinuta u bolnici, dok je Dragiša zadobio samo lakšu povredu noge i pušten je na kućno lečenje!

FRANCUZI PROTERUJU PORODICU MUSLIMANA IZ BIH, JER SU MUČILI ĆERKU ZBOG VEZE SA MOMKOM SRBINOM! E, tako se to radi! AMAN!

DODIRIVAO JE PO TELU, POKAZIVAO PO*NO FILMOVE I NAGOVARAO NA SE*SUALNI ODNOS?! Uhapšen Nišlija zbog zlostavljanja devojčice (12)?!

Htela da vidi decu

Izvor iz istrage kaže da je Jelena pre samo nedelju dana napustila Miloša, ostavila mu troje dece i preselila se kod Dragiše u Mrčajevce.

Tužilac odlučuje o
krivičnom delu

Milošu je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će danas biti saslušan, nakon čega će sudija odlučiti o eventualnom određivanju pritvora. Tužilaštvo do zaključenja ovog broja Informera nije saopštilo za koje krivično delo će Miloš odgovarati.

Miloša razbesnelo. Počeo je da im preti, a Jelena i Dragiša su počeli da beže. Tu se razjareni Miloš nije zaustavio, pa je seo u kombi i krenuo za njima. Jelena i Dragiša su u panici bežali seoskim putem kad ih je Miloš sustigao i pokosio kombijem. Jelena je najgore prošla, jer je zadobila prelom butne kosti i tešku povredu kuka, dok je kombi samo okrznuo Dragišu - ispričao je naš izvor, i dodao da je Miloš mirno sačekao policiju i predao se.

U čačanskoj bolnici rekli su nam da je Jelena smeštena na odeljenje ortopedije.
- Pacijentkinja je hospitalizovana i u stabilnom je stanju, nije životno ugrožena. Drugi pacijent je prošao sa lakšom povredom, imao je nagnječenje zgloba, pa nije ni zadržan na bolničkom lečenju - rekla nam je dr Biljana Kočović, portparol Opšte bolnice u Čačku.

Miran i dobar

Meštani Bečnja su u šoku zbog Miloševog postupka, jer ga znaju kao mirnog čoveka i dobrog domaćina.
- On je super komšija, još ne možemo da verujemo da je uradio tako nešto. Miloš i Jelena su poslednjih meseci imali problema, često su se svađali, a sve je kulminiralo kad je ona otišla kod drugog čoveka. Miloš je tada pokušao mirno da je urazumi i da je ubedi da se vrati njemu i deci, ali sve je bilo uzalud. Verovatno mu je bes pomutio razum kad ju je video sa Dragišom. Sva sreća da ih nije ubio - kazao je meštanin sela Bečanj.
Prema njegovim rečima, Miloš, Jelena i Dragiša su poreklom s Kosova i doselili su se u okolinu Čačka posle NATO agresije 1999. godine. I. M.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

...Ако те је манула жена, знај будало... - НИКАДА ТВОЈА НИЈЕ НИ БИЛА...!!

sledeća vest

Vesti

TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast? (VIDEO)
Live TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast? (VIDEO)

Ceo svet priča danima o onome što se desilo u Kurskoj oblasti. Glavno je pitanje kako će reagovati Vladimir Putin. On je dao nalog da se pomogne civilnom stanovništvu. Nagađa se da li će se Putin osvetiti Ukrajincima za ovo iako oni nisu naveli neku veliku štetu Rusiji. Na ovu temu u "Info danu" govorili su akademik prof. dr Dragan Radenović i analitičar prof. dr Stevica Deđanski.

19.08.2024

16:23

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija