• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2020

07:20

KAMERE OTKRILE JEZIVE DETALJE FILIPOVOG UBISTVA Tri brata iza rešetaka, evo šta se TAČNO DOGODILO KOBNOG DANA NA PARKINGU NA VOŽDOVCU

Vesti

KAMERE OTKRILE JEZIVE DETALJE FILIPOVOG UBISTVA Tri brata iza rešetaka, evo šta se TAČNO DOGODILO KOBNOG DANA NA PARKINGU NA VOŽDOVCU

Podeli vest

Braća Petar (34), Uroš (24) i Radovan (37) Rakočević saslušani su prekjuče u tužilaštvu povodom optužbi da su u subotu u beogradskom naselju Banjica ubili Filipa Lepojevića (18) i ranili Aleksu Đ. (21). Braća su se branila ćutanjem, a nakon saslušanja određen im je pritvor do 30 dana.

Izvor iz istrage kaže da su prilikom hapšenja trojice Rakočevića od njih oduzeta dva pištolja.
- Utvrđeno je da je Petar pištoljem udario u glavu Filipa, pri čemu je oružje opalilo i na mestu ubilo tinejdžera. Petar se zato tereti za teško ubistvo. Uroš se sumnjiči da je pucao u butinu Aleksi Đ. i teško ga ranio, zbog čega se tereti za pokušaj teškog ubistva. Što se Radovana tiče, on se tereti kao saučesnik, jer je pomagao braći u krivičnom delu - objasnio je naš sagovornik.

ODGOVOR NA JUČERAŠNJE UBISTVO I RANJAVANJE! NASTAVIO SE OBRAČUN NA BANJICI! U DVA LOKALA BAČENI MOLOTOVLJEVI KOKTELI!

Foto: Privatna arhiva

 


Podsetimo, krvavi obračun dogodio se na parkingu na Banjici. Policija je, na osnovu snimaka sigurnosnih kamera, utvrdila da su Rakočevići automobilom "škoda" presreli "folksvagen polo" u kom su bili Filip, Aleksa i još jedan mladić. Petar i Uroš su istrčali iz auta maskirani fantomkama i naoružani pištoljima. Petar je zatim izvukao Filipa sa zadnjeg sedišta i počeo drškom od pištolja da ga bije po glavi, kad je odjeknuo hitac, a metak je pogodio tinejdžera pravo u glavu. Za to vreme, Uroš je, kako je utvrđeno, pucao u nogu Aleksi, koji je sedeo za volanom "folksvagena".
U policiji veruju da je ovaj obračun bio osveta zbog tuče u jednom banjičkom kafiću 30. avgusta, kad je Filip, navodno, izbo nožem Petra i Uroša i teško ih povredio.

Ispovest oca uhapšenih mladića pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

SREĆAN NAM SVETSKI DAN KNEDLI! Od ovog recepta krenuće vam voda na usta!

DA TI SE SMUČI ŽIVOT! Da li ste znali kako se prave gumene bombone?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija