• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

04.10.2020

21:47

KRVAVI OBRAČUN NA BANOVOM BRDU! Posle svađe izbo dvojicu poznanika u kući  (FOTO)

Vesti

KRVAVI OBRAČUN NA BANOVOM BRDU! Posle svađe izbo dvojicu poznanika u kući (FOTO)

Podeli vest

U Ulici Nedeljka Čabrinovića na Banovom brdu nešto posle 20 sati izbodena su dvojica muškaraca nakon svađe i tuče sa njihovim poznanikom u njegovoj kući

Prema nezvaničnim saznanjima Informera dvojica povređenih došla su u kuću u kojoj živi osumnjičeni i nakon kraće svađe ga napala.

Foto: Informer

Osumnjičeni muškarac tada je dograbio kuhinjski nož i njime počeo da vitla okolo i bode ovu dvojicu. Nekoliko puta ih je izbo po telu i naneo im teške telesne povrede. O svemu je ubrzo obaveštena policija sa Čukarice koja je munjevitom akcijom uhapsila osumnjičenog.

Foto: Informer

Hitna pomoć je prevezla dvojicu povređenih u Urgentni centar, jednog u svesnom stanju sa teškim povredama dok je drugi na odeljenje reanimacije primljen u kritičnom stanju i njegov život je ugrožen. Motiv ovog krivičnog dela biće utvrđen nakon policijskog uviđaja koji je u toku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Primerni mladići, nisu mogli da se dogovore ko će sutra da vrati filmove u video klub ... LOL

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija