• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

18.11.2020

23:30

UMRLA OD DROGE PRED BEBAMA, jeziva tragedija u selu Voljavče u okolini Jagodine!

Vesti

UMRLA OD DROGE PRED BEBAMA, jeziva tragedija u selu Voljavče u okolini Jagodine!

Podeli vest

Sara R. (22) iz sela Voljavče kod Jagodine umrla je preksinoć u porodičnoj kući, najverovatnije od droge, i to dok su pored nje bile dve bebe - sin od godinu i po dana i četvoromesečna ćerkica

Na Sarinom telu bile su brojne modrice i tragovi ugriza, zbog čega je uhapšen njen muž Vladimir M. (40), pod sumnjom da ju je tukao pre nego što se predozirala!

Vladimir zvao policiju

Izvor iz istrage kaže da je Sarino telo poslato na obdukciju.

- Prvi nalazi obducenta ukazuju da rane po njenom telu nisu bile smrtonosne, već da je smrt nastupila usled prevelike doze nekog narkotika. Kad se završe sve analize, biće poznato šta je tačno bilo kobno po nesrećnu devojku. Više tužilaštvo u Jagodini naložilo je da se Sarinom mužu Vladimiru odredi zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela nasilje u porodici - kazao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, Vladimir je juče ujutro ušao u Sarinu sobu i video da je ona mrtva, pa je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, pa je obavljen uviđaj u kući, a deca su poslata u hraniteljsku porodicu dok se ne završi istraga.

(FOTO/VIDEO) ALBANCI UZ POVIKE "UČK" NAPALI SRBINA KOD GRAČANICE! Gađali ga KAMENJEM I STAKLENIM FLAŠAMA dok je razgovarao sa gradonačelnikom!

Komšije kažu da su se Sara i Vladimir pre nešto više od godinu i po dana doselili u Voljavču iz Jagodine, nakon što je on izašao iz zatvora.

- Vladimir je bio problematičan i nasilan, a Sara je sa njim ostajala samo zbog dece. Ne znam da li se drogirala, ali sam čula da je umrla od predoziranja... Možda ju je i muka naterala da u drogi nađe utehu od nasilnog muža, ko zna... Vladimir ju je često tukao, u poslednjih šest meseci videla sam policiju kod njih barem pet-šest puta - priča komšinica.

Druga komšinica dodaje da je Vladimir tukao i svoju majku Ružicu, koja je jedno vreme živela sa sinom, snajom i unučićima.

- Vladimir je tukao majku u dvorištu, šutirao ju je, bila je sva krvava, i tako celog leta... Nesrećna Ružica više nije mogla da trpi sinovljevu torturu, pa se odselila. Ipak, moram da kažem da je Vladimir bio nasilan "samo" prema majci i ženi, prema drugima je bio korektan i nikada nije dirao nikog od komšija - priča ova starija komšinica.

Dobro brinuli o deci

Biserka Jakovljević, direktorka Gradskog centra za socijalni rad u Jagodini, kaže da su protiv Vladimira često podnošene prijave zbog nasilja u porodici.

Foto: Informer DN

- Zbog nasilja prema majci, Vladimiru su izricane mere zabrane prilaska i komunikacije, pa je nekoliko puta bio u zatvoru zbog toga što je kršio te mere. To nasilje u porodici trajalo je dugi niz godina. Bio je nasilan i prema nevenčanoj supruzi Sari, zbog čega su mu takođe izricane mere zabrane prilaska, ali prema deci nikada nije bio nasilan. Deca su zdrava, čista i dobro uhranjena. Kao lutke su... Sara i Vladimir su se dobro brinuli o njima - rekla je direktorka Jakovljević.

Ona je istakla i da je Sara imala dete iz ranije vanbračne zajednice, koje sada ima četiri godine, i ono je ranije smešteno u hraniteljsku porodicu.

OVO JE SARA (23) KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U KUĆI KOD JAGODINE! Po telu i glavi imala povrede!

- Sara i Vladimir nikada nisu primali socijalnu pomoć jer je on navodno imao neku privatnu firmu - objasnila je Jakovljevićeva. 

Predozirala se u hotelu u Pazaru

Amina M. (21), koja je juče pronađena mrtva u sobi u jednom hotelu u Novom Pazaru, najverovatnije je umrla od droge. Telo je poslato na obdukciju, koja će biti obavljena na Odeljenju sudske medicine i patologije u tom gradu. Pregledom tela nisu uočene nikakve povrede koje bi ukazale na nasilnu smrt, ali je u hotelskoj sobi, u kojoj je Amina umrla, nađen prah koji podseća na heroin, kao i nekoliko tableta. Kako je utvrđeno, ona je duže vreme živela u tom hotelu. Pošto je tri dana niko nije video da izlazi iz sobe, radnici su provalili vrata i na podu zatekli Aminino telo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija