• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2020

15:46

U JAGODINI NAPADNUT MILOŠ STOJKOVIĆ POVERENIK MANASTIRA HILANDAR ZA SRBIJU!

Vesti

U JAGODINI NAPADNUT MILOŠ STOJKOVIĆ POVERENIK MANASTIRA HILANDAR ZA SRBIJU!

Podeli vest

Teolog Miloš Stojković, poverenik manastira Hilandar za Srbiju i predsednik koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije napadnut je sinoć ispred restorana „Lav„ u Jagodini

 

Tu vest danas je novinarima saopštio sam Stojković.

- Ja sam doživeo da budem brutalno izvređan i fizički napadnut sinoć ispred restorana „Lav“ u Jagodini od strane izvesnog Saše Živkovića zvanog Rika, krajnje nasilnički i krajnje nekontrolisano. Sedeo sam sa trojicom svojih prijatelja u restoranu „Lav“, koji je bio zatvoren, jer je bilo nešto posle 21 čas, radnici su otišli kući i bilo je ugašeno svetlo. Došao je Saša Živković i kršeći našu slobodu i kršeći pre svega moju slobodu, jer sam ja bio meta i počeo neovlašćeno da nas snima, a mene je nazvao „šiptarčinom“. Rekao mi je da sam „šiptarski teolog“, ja koji sam po blagoslovu Svete Gore diplomirao i nisam šiptarski teolog, nego je aludirao na moje poreklo sa Kosova i Metohije. Ja sam izašao ispred restorana „Lav“ i pitao ga zašto nas snima, a on mi je psovao šiptarsko poreklo i majku šiptarsku. Na moje ptanje zašto mi psuješ majku, Živković je rekao „sada ćeš da vidiš“ i gađao me sa flašicom kisele vode - rekao je Stojković pokazujući novinarima posledice tog napada, odnosno povrede na grudima, glavi i prstu.

Stojković je rekao da je odmah otišao u Hitnu pomoć gde je sve evidentirano, a i policija je izvršila uviđaj.

- Povređen sam i kao čovek i duhovno i moralno i telesno. Prijava je podneta, a moj advokat je pokrenuo privatnu tužbu protiv Saše Živkovića zbog svih boli i telesnih i uvreda koje mi je naneo -rekao je Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija