• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.12.2020

11:14

IZREŠETALI JOJ KUMA NA NJENE OČI! Policajka Marija nakon likvidacije izletela iz automobila i POVUKLA ŠOK POTEZ

Vesti

IZREŠETALI JOJ KUMA NA NJENE OČI! Policajka Marija nakon likvidacije izletela iz automobila i POVUKLA ŠOK POTEZ

Podeli vest

Suđenje Mariji Nikolić povodom optužbi da je nakon ubistva Davorina Baltića, sa kojim je bila u kolima kada je izrešetan, njegov pištolj izvadila iz automobila i bacila ga u kontejner u susednoj ulici, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

Do odlaganja suđenja došlo je zbog izostanka njenog branioca, koji je obavestio sud da je pozitivan na virus Kovid 19.

Na današnjem suđenju tužilaštvo, Nikolićeva i njen branilac trebalo je da iznesu završne reči, a nakon toga da sud zakaže objavu prvostepene presude.

Sledeće suđenje zakazano je za 12. januar.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu nedavno je korigovalo deo optužnice protiv nje u delu koji se odnosi na njenu uračunljivost, pa se više ne tereti da je krivično delo izvršila u uračunljivom stanju, već u stanju bitno smanjene uračunljivosti, precizirali su u tužilaštvu za Tanjug.

I dalje se međutim tereti za krivično delo nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja, a okolnost umanjene uračunljivosti može da utiče na visinu kazne koju će joj sud izreći, ukoliko zaključi da je kriva.

Foto: Informer

Davorin Blatić ubijen je u Beogradu



Do izmene ove okolnosti došlo je nakon argumentovanog veštačenja da je Nikolićeva delovala u stanju velikog intenziteta straha i uplašenosti, budući da je bila u kolima sa ubijenim Baltićem kada je pucano na njega.

Baltić je 1. januara 2018. godine u večernjim satima izrešetan ispred kuće u kojoj je boravio na Vračaru.

Nikolićevoj se sudi zbog krivičnog dela nedozvoljeno nošenje oružja, jer je nakon ubistva Baltića, njegov pištolj izvadila iz automobila i bacila ga u kontejner u susednoj ulici.

Mediji za Baltića pišu da je bio član "kavačkog klana" iz Crne Gore, koj je u višegodišnjem sukobu sa "škaljarskim klanom".

Marija Nikolić je kuma Baltićeve supruge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

svaka cast nase pravosuđe je u blatu i treba 100 godina da se izvuce

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija