• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2020

17:30

SLAVICI JE MUŽ REKAO DA NE UME DA SKUVA KAFU, a ona je izvadila skalpel... Bizaran razlog mogao je da je košta života!

Vesti

SLAVICI JE MUŽ REKAO DA NE UME DA SKUVA KAFU, a ona je izvadila skalpel... Bizaran razlog mogao je da je košta života!

Podeli vest

Slavica S. posle svađe sa suprugom htela sebi skalpelom da oduzme život * Srećom nije povredila vratnu arteriju, pa su lekari uspeli da je spasu

Slavica S. (46) iz zemunskog naselja Altina juče ujutru je, nakon kraće svađe sa suprugom, skalpelom sebi prerezala vrat. Ona je sa ranom, koja je ozbiljno krvarila, kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari spasli život.

Do prave porodične drame došlo je oko pet sati ujutru u kući u Ulici Ugrinovački put.

Svađa oko kafe

Kako je ispričao Informerov izvor iz istrage, Slavica se sa suprugom posvađala oko potpuno banalne stvari.
- Muž, koji se spremao da krene na posao, Slavici je prebacio da nikada nije umela da mu skuva kafu kakvu je želeo. To je ženu iznerviralo i izbila je svađa. Nakon toga Slavica je iz kuhinje uzela skalpel i došla u dnevnu sobu. Pozvala je muža, a kad je on došao iz druge sobe, prerezala je sebi vrat - rekao je naš sagovornik.

Šokirani muž je odmah pozvao Hitnu pomoć i maramom Slavici vezao ranu.
- Lekari su veoma brzo stigli na mesto incidenta i odmah prevezli u bolnicu povređenu ženu, koja je bila u svesnom stanju. Rana je obilno krvarila, a utvrđeno je da sečivo srećom nije povredilo vratnu arteriju. Ona je odvedena u operacionu salu, gde su lekari uspeli da joj zaustave krvarenje i saniraju ranu - kazao je naš izvor.

Reporteri Informera pokušali su juče da razgovaraju sa suprugom teško povređene Slavice, ali se iz kuće u kojoj se odigrala drama pojavio muškarac koji se predstavio kao brat povređene žene, tvrdeći da je on policajac. Negirao je da je Slavica S. sama sebe povredila, već da je u pitanju nesrećni slučaj.
- Nije bilo nikakve svađe. Nije tačno da se Slavica posvađala sa mužem. Držala je nož, saplela se u kuhinji i pala. Tako se povredila. Ovo nije prvi put da izmišlja takve stvari - tvrdio je čovek koji se predstavio kao brat povređene Slavice.

Foto: Privatna arhiva/Informer

Zemun, Altina, kuća u kojoj je Slavica S. pokušala da prereže vrat

Nezgodne komšije


Stanari okolnih kuća nisu bili raspoloženi da pričaju o komšijama i samo su rekli da ih ne čudi da se ovako nešto desilo.
- Svako ovde gleda svoja posla, ali niko od nas nije gluv. Ne mogu da kažem da se iz te kuće stalno čuje svađa, ali se dosta često čuje žučna prepirka. Tada se ori cela ulica. Strašno je ako je htela da se zakolje - rekao je komšija iz ulice.

Druga komšinica kaže da je Slavica bila sklona svađama sa komšijama i da je ne bi čudilo da je ona sama sebe slučajno povredila, a ne namerno.
- Kako da vam kažem, svašta se dešava u toj kući. Bolje da ne pričam šta smo sve videli i čuli - ispričala je ona.

Starac zaklao sam sebe

Pre samo nedelju dana Milan S. (78), penzioner iz Iriga, pronađen je sa nožem zabodenim u grlo u sobi Doma za stare Gerontološkog centra "Novi Sad" u Ulici Bate Brkića. Istraga je utvrdila da je starac sam sebi oduzeo život na ovako brutalan način. Zaposleni u Domu su naveli da je ranije nekoliko puta pokušao sebi da oduzme život.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JO

pre 3 godine

BOLJE DA SI SE UGLEDALA NA BAKA COKU I USMERILA BES PREMA KRIVCIMA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija