• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

22.12.2020

10:20

TEŠKO RANJENI OTAC I SIN PREVEZENI U KC NIŠ! Direktorka kruševačke bolnice otkrila: Zrna ispaljena iz lovačke puške OSTALA IM U TELU!

Vesti

TEŠKO RANJENI OTAC I SIN PREVEZENI U KC NIŠ! Direktorka kruševačke bolnice otkrila: Zrna ispaljena iz lovačke puške OSTALA IM U TELU!

Podeli vest

Ranjeni Kostići , koji su lovačkom puškom napadnuti sinoć u Parcanu kod Varvarina , samo su čudom ostali živi. Oni su iz kruševačke bolnice prebačeni u KC Niš, policija traga za napadačem

Nekoliko nepoznatih osoba sinoć su oko 19,30 časova u selu Parcane kod Varvarina upali u privatno dvorište vikendice, u kojoj su bili otac i sin, pa na vlasnike objekta potegli oružje. Tom prilikom iz lovačke puške ranjeni su otac Goran K. (53 ) i njegov sin Darko K.(28) .

Prvi rezultati istrage ukazali su da su oni u dvorištu svoje vikendice primetili nekoliko nepoznatih osoba, a zatim je jedna od njih ispalila patron  iz lovačke puške.

Goran je pogodjen u glavu, a Darko u ledja. Njih dvojica su u svesnom stanju prevezeni u kruševačku bolnicu.

Policija intezivno radi na rasvetljavanju slučaja, utvrdjivanju svih okolnosti i identifikaciji osobe koja je pucala iz puške.

Foto: rina.rs

 

Direktorka kruševačke Bolnice, Dr Vesna Stevic Gajić, je za medije potvrdila da su obojica primljeni sa teškim povredama.

Posle opservacije na hirurškom odeljenju, D.G., koji je pogodjen u glavu, biće transportovan u KC Niš, a očekuje se i da njegov otac G.K., koji je pogodjen u grudi, posle stabilizacije na kruševackoj hirurgiji, takodje bude prebačen na dalje lečenje u KC Niš.

Iako su se obojici zrna zadržala u telu, oni su za sada stabilno i trenutno nisu životno ugroženi 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija