• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kurir

26.12.2020

09:57

ŠOKANTNA ISPOVEST RODBINE UHAPŠENOG POPA: Ona je njega progonila, pravila nam je haos!

Vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST RODBINE UHAPŠENOG POPA: Ona je njega progonila, pravila nam je haos!

Podeli vest

Bila je opčinjena Zoranom, život nam je pretvorila u pakao, kaže rođak bivšeg sveštenika uhapšenog zbog obljube

- Naš Zoran je nevin. Ta maloletnica ga je proganjala pune tri godine, nismo znali šta više da radimo s njom. Zoran je zbog nje na kraju završio u zatvoru.

Ovim rečima počinje svoju ispovest član porodice Zorana M. (59) iz Beograda, bivšeg sveštenika SPC, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio devojčicu (17), s kojom je imao seksualne odnose. Kada je devojčica ostala trudna, abortirala je.

- Zoran je bio u stanju svima da pomogne. Mnogo se zalagao za crkvu i trudio se svima da pomogne. Tako ga je maloletnica videla u crkvi u kojoj je služio u Kaluđerici. Bila je opčinjena Zoranom i nakon njihovog upoznavanja naš život se pretvorio u pakao - kaže član porodice Zorana M. i dodaje:

- Svakodnevno nam je pravila haos - zvala nas je s raznih brojeva telefona, uznemiravala, dolazila na vrata. Jednom je ukrala njegov ključ od stana, pa je napravila rezervni i ulazila u stan kad god je htela. Donosila je svoje stvari, pa je Zoranova žena morala da ih izbacuje u džakovima. Zvali smo jednom njenu majku, a ona je rekla da je ne zanima gde joj ćerka ide i šta radi.

Inače, naš sagovornik objašnjava da to da je sveštenikova druga žena navodno prijavila Zorana nije tačno.

- Druga žena koja se pominje je zapravo žena koja već 20 godina samo pomaže svešteniku i nikada nisu bili u emotivnoj vezi. Ona pomaže Zoranu oko brata koji je teško bolestan, kao i sina, koji takođe ima zdravstvene probleme. Teško nam je, išli smo u CZ da mu odnesemo paket, ali ne možemo da ga vidimo. Advokatica nam je rekla da je loše - kaže ovaj član porodice.

Podsetimo, sveštenika Zorana M. zvanog Zoki Plavooki je zbog neprimerenog ponašanja prema vernicima, a posebno ženama, pokojni patrijarh Irinej raščinio u avgustu prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija