• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

27.12.2020

13:38

NEMANJA I MILAN SE ZAGRLILI, PA SE IZBOLI NOŽEVIMA! Isplivao još jedan detalj obračuna u Gadžinom Hanu!

Vesti

NEMANJA I MILAN SE ZAGRLILI, PA SE IZBOLI NOŽEVIMA! Isplivao još jedan detalj obračuna u Gadžinom Hanu!

Podeli vest

Niška policija pronašla je jutros još jedan nož koji je korišćen u jučerašnjem krvavom obračunu u gadžinhanskom selu Zaplanjska Toponica. Kako saznajemo, nož će biti podvrgnut forenzičkoj obradi, kako bi se utvrdio da li ga je koristio Nemanja Antanasović (18), koji je ubijen, ili njegov vršnjak Milan T, teško ranjen u ovom sukobu

Tokom jučerašnjeg uviđaja, na mestu obračuna pronađen je samo jedan nož, pa se pretpostavljalo da su se mladići izboli otimajući se oko njega. Međutim, operativnim radom je ustanovljeno da su oba učesnika u tuči, imala kod sebe oružje.

S obzirom na saznanja da je Nemanja imao kod sebe nož, ali da je i Milan koga je Nemanjina devojka pozvala da izađe iz kuće, sa sobom takođe poneo isto oružje, počela je potraga za njim, pa je jutros oružje pronađeno.

Foto: facebook

Nemanja A.

Nalaz ovog oružja potvrđuje navode svedokinje da su se Nemanja i Milan zagrlili, a zatim počeli da jedan drugog bodu noževima, navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Konkretan povod sukoba još nije utvrđen, ali se pouzdano zna da su se odnosi dvojice mladića poslednjih dana rapidno pogoršavali, što je najpre dovelo do tuče, a zatim i do razračunavanja noževima.

Nemanjin otac, Bogosav posvedočio je da je mladić pretučen u subotu oko ponoći, zbog čega ga je odveo kod lekara.

- Sačekali su ga oko 150 metara od kuće i pretukli, Nemanja je imao hematom na glavi. Odvezao sam ga kod lekara u Niš, rečeno mi je da mu je dobro. Kad smo se vratili kući, nije hteo da spava, on i njegova devojka su popili kafu a onda su otišli da se prošetaju. Neka žena je u zoru telefonirala moj supruzi i kazala joj da odmah dođe do prodavnice, otrčao sam tamo i zatekao Nemanju u jednom dvorištu. Bio je sav krvav, povezao sam ga kod lekara, ali je iskrvario - rekao je ožalošćeni otac.

Foto: informer.rs

Tanić se i dalje nalazi u niškoj bolnici, gde je hitno operisan. Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, uspešno je sanirana ubodna rana levog plućnog krila, povreda na vratu kao i sve ostale površinske povrede i posekotine, vitalno je stabilan ali i dalje neposredno životno ugrožen zbog čega je priključen na respirator.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17