• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2021

12:41

ŠUTIRAO ŠTENE DOK NIJE OSTALO BEZ SVESTI! Uhapšen muškarac koji je izvršio STRAVIČNO NASILJE U BEOGRADU! /VIDEO/

Vesti

ŠUTIRAO ŠTENE DOK NIJE OSTALO BEZ SVESTI! Uhapšen muškarac koji je izvršio STRAVIČNO NASILJE U BEOGRADU! /VIDEO/

Podeli vest

Uhapšen je P. S. (47) iz Kraljeva zbog sumnje da je u Beogradu u Deligradskoj ulici na Slaviji pretukao štene od tri meseca

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo je P. S. (47) u Vrnjačkoj banji zbog sumnje da je izvršio nasilje nad životinjama. 

Štene je cvilelo, a onda ostalo da leži na trotoaru

Muškarac je zlostavljao štene, šutirao ga gde je stigao, a ovaj užasan prizor posmatralo je dete koje je vrištalo. 

Foto: djole.dog/

Štene koje je preživelo nasilje je udomljeno!

Štene je cvilelo i samo u jednom trenutku se izvrnulo i ostalo nepomično da leći na trotoaru, kada mu je prema rečima očevidaca zadao još jedan udarac u glavu i s rukama u džepovima lagano odšetao. 

Ženkica je pronašla svoj dom

Foto: djole.dog/

Štene koje je preživelo nasilje je udomljeno!

Pas koji je preživao stravično nasilje je nakon veterinarske pomoći, udomljen.

Malenoj žekici je trajni dom pružila porodica Čalić iz Beograda, a dobila je ime Božana, jer je pravo božićno čudo! 

OVAKO JE UHAPŠEN P. S. U VRNJAČKOJ BANJI: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Pa stvarno mora da se prizna ovakvu policiju nema niti Izrael niti Ameri niti Englezi. To se zove sigurnost drzave. Sve pohvale za nasu popliciju.

Bane

pre 3 godine

Treba djubre šutirati, dok taj što ga šutira ne padne u nesvest.

token

pre 3 godine

Treba svakog vlasnika kazniti kome je pas nestao ili izbacio na ulici zbog cega sve vise ima psa na ulici zbog vlasnika!!!Cipovanje i gps!!! stence bace da umru!!!! Debela kazna 12GODINA!!!!!!! Izbaci psa na ulicu pas luta i naidje na dete malo pa napadne jer to cekamo da se desi i vlasnici psa ne postuju pravila imaju parkove gde mogu pustiti psa ne oni puste gde stignu bez korpe!!! Zestoke kazne protiv takvihh treba uvesti jer nasa drzava vise prica o koroni o kosovu umesto zakone neke potrebne da urede oni se bave glupostima povecavaju cene i kazne al ono sto treba ne! Policija ima dosta rupa u sistemu svaka cast al veca plata i bolji radni odnos im treba

Žigolo

pre 3 godine

Verovatno bi mnogo stvari video drugačije i shvatao da si završio više od 4 razreda osnovne škole ali zato umišljaš da si pametan kao da si završio bar tri fakulteta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija