• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

16.01.2021

23:15

IZBO NAJBOLJEG DRUGA, PA DOZIVAO U POMOĆ! Novi detalji strašnog ubistva na Novom Beogradu

Vesti

IZBO NAJBOLJEG DRUGA, PA DOZIVAO U POMOĆ! Novi detalji strašnog ubistva na Novom Beogradu

Podeli vest

Damir I. (21) posle žurke dovezao Ivana Trifunovića (22) kući, ali ga je 15 minuta kasnije zvao da izađe iz stana i izbo ga ispred zgrade. Ubrzo zatim se pokajao, pa je pokušao da mu pomogne, ali uzalud

Damir I. (21) uhapšen je u četvrtak samo nekoliko sati nakon što je pred zoru nožem ubio najboljeg prijatelja Ivana Trifunovića (22) u Bloku 71 na Novom Beogradu!

Odmah posle krvavog pira Damir se pokajao, pa se vratio na mesto zločina i povezao ranjenog prijatelja u bolnicu, zajedno sa Dragišom Trifunovićem, Ivanovim ocem. Međutim, Ivanu nije bilo pomoći i umro je u bolnici. Da sve bude još strašnije, Dragiša sve to vreme nije ni znao da mu je Damir izbo sina, a shvatio je to tek kad je ovaj uhapšen!

Zajedno na žurci

Izvor iz istrage kaže da se zločin dogodio posle dočeka Srpske nove godine, oko 3.30 posle ponoći.

- Ivan i Damir su kobne noći zajedno bili na jednoj žurci na Bežanijskoj kosi. Verovatno su obojica bili pijani, pa su se posvađali, ali još nije poznato oko čega. Uprkos svađi, Damir je dovezao Ivana do njegove zgrade u Bloku 71, ali ga je petnaestak minuta kasnije pozvao da izađe iz stana - objašnjava naš izvor.

Kako je utvrđeno istragom, Damir je sačekao Ivana da izađe iz zgrade, pa je potegao nož i izbo ga po grudima, a zatim je pobegao.

Foto: Informer

Mesto ubistva na Novom Beogradu

- U međuvremenu, Ivanov otac se zabrinuo što mu nema sina, pa je izašao napolje da ga potraži. Zatekao je sina kako leži na pločniku, u lokvi krvi. U tom trenutku Damir se vratio na mesto zločina, najverovatnije jer je shvatio šta je uradio i pokajao se. Počeo je da zapomaže: "Brate, izdrži", a Dragiša je za to vreme u šoku gledao izranjavanog sina, ni ne sluteći da je zapravo Damir malopre izbo Ivana. Zatim su uneli Ivana u Damirov auto i brzo su otišli u bolnicu, gde je nesrećni mladić podlegao povredama - rekao je naš izvor.

Inače, i dok su bili u bolnici, Damir nije priznao Dragiši da mu je ubio sina. Policajci su u međuvremenu već započeli uviđaj, a na snimcima sa nadzornih kamera videli su ko je ubica, pa je Damir kasnije uhapšen. Tek tada Dragiša je saznao šta se zapravo desilo s njegovim sinom.

- Damir nije rekao policajcima zašto je potegao nož na prijatelja, ali očekuje se da to objasni na saslušanju u tužilaštvu. Osim toga, nepoznato je i gde je nož kojim je Ivan ubijen, a pretpostavlja se da ga je Damir bacio posle zločina - kazao je naš sagovornik.

Roditelji im se družili

U porodici ubijenog mladića svi su u šoku, a Dragiša je samo kratko kazao:

- Ne znam... Ne mogu da shvatim zašto je to Damir uradio...
I komšije porodice Trifunović zatečene su ovim zločinom, pogotovo što su "Ivan i Damir bili nerazdvojni".

- Damirovi i Ivanovi roditelji se druže, a i njih dvojica se maltene nisu razdvajali... Ko zna šta se tu desilo, verovatno je Damiru alkohol pomutio mozak, pa je dve porodice zavio u crno - ispričala je komšinica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija