• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

18.01.2021

14:17

POTERA U SVRLJIGU, PIJANI MLADIĆ NAPRAVIO HAOS: Sleteo s puta pa ukrao tri automobila da SVOJ IZVUČE IZ JARKA?!

Vesti

POTERA U SVRLJIGU, PIJANI MLADIĆ NAPRAVIO HAOS: Sleteo s puta pa ukrao tri automobila da SVOJ IZVUČE IZ JARKA?!

Podeli vest

Protiv dvadesetogodišnjeg Negotinca D.S. podneta krivična i dve prekršajne prijave jer je pijan sleteo s puta, a zatim ukrao tri vozila. Pravdao se da su mu kola bila potrebna da svoje izvuče iz jarka.

Dvadesetogodišnji Negotinac D.S. napravio je pravi haos u Svrljigu zbog čega je zaradio jednu krivičnu i dve prekršajne prijave a sve zato što je pijan sleteo s puta.

Kako saznajemo, on je jutros krećući se iz Negotina ka Svrljigu, svojim vozilom “opel zafira” sleteo u jarak, pa kada je shvatio da vozilo ne može sam izvući, krenuo je da traži pomoć.

- On je u Svrljigu prilazio ljudima i molio da mu pomognu da se izbavi iz nevolje. Međutim, niko nije pokazao interesovanje za njegovu muku, pa je on odlučio da se sam snađe. Primetio je vozilo “pežo” u kojem je vlasnik ostavio ključ, ušao u njega i krenuo ka mestu gde je ostao njegov automobil.

Međutim, onako pijan, ponovo je sleteo s puta. To ga nije omelo u nameri da se po svaku cenu vrati do svog vozila, pa je ušao u “mercedes” u kojem su takođe ostali ključevi. Posle kraćeg vremena, kada je zalutao, ostavio je vozilo na ulici u nepoznatom delu gradića. Zatim je ušao u takođe nezaključan “citroen džamper”, ali je shvatio da u njemu nema benzina pa je otišao na pumpu da dopuni na rezervoar.

Uhvaćen u trećem automobilu

U međuvremenu, policija je dobila dojavu od vlasnika vozila, i locirala ga – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Niška policija je saopštila da je dvadesetogodišnjak uhvaćen u jednom od ukradenih automobila te da će protiv njega po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila. Takođe, kako navodi policija, protiv njega će biti podnete i dve prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima jer je sa jednim ukradenim vozilom izazvao saobraćajnu nesreću a za volanom drugog zatečen je pod dejstvom alkohola.

Kako saznajemo, Negotinac se branio da nije imao nameru da vozila zadrži već da samo svoje izvuče iz jarka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59