• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

22.01.2021

20:04

OGLASIO SE ADVOKAT MILENE RADULOVIĆ! Evo šta je rekao o fotografiji na kojoj je ona sa Mikom Aleksićem!

Vesti

OGLASIO SE ADVOKAT MILENE RADULOVIĆ! Evo šta je rekao o fotografiji na kojoj je ona sa Mikom Aleksićem!

Podeli vest

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje, kaže da fotografija na kojoj su njih dvoje zajedno ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović

On je rekao i da ne može detaljno da govori o tome jer bi time otkrio delove njenog svedočenja u tužilaštvu, a koje nosi oznaku tajnosti.

Foto: Privatna arhiva/Informer

Fotografija koja je nastala 2013. godine!

Na fotografiji koja je danas objavljena u medijima, a koja je, prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, nastala posle datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je silovana u prostorijama škole glume, vide se ona, osumnjičeni, njegova supruga kao i ostatak grupe. 

SNIMAO UŽAS U SVOJOJ KANCELARIJI? Mika Aleksić devojčicama POSLE ZLOSTAVLJANJA GOVORIO JEZIVU REČENICU

- Ta fotografija ni na koji način ne kompromituje verodostojnost iskaza Milene Radulović, na protiv, u njenom kazivanju su objašnjene sve okolnosti njenog nastanka, odnosno svedočila je o događaju prilikom kog je ona nastala - rekao je Tintor.

ZBOG OVOGA IMA SMISLA BORITI SE! Glumici Mileni Radulović STIGLA FOTOGRAFIJA KOJA I NAJTVRĐA SRCA SLAMA! /FOTO/

On navodi i da je objavljivanje fotografije kao i zahtev za izuzeće koji je odbrana podnela tokom današnjeg svedočenja jedne od oštećenih pokušaj zloupotrebe i manipulacije od strane odbrane okrivljenog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ludimilojko

pre 3 godine

Fotografija govori više od iskaza navodno oštećene. Mnogo više.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija