• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

26.01.2021

16:15

PIJAN UKRAO AUTOBUS! Mladić bez vozačke dozvole, napravio haos u Svilajncu, POLICIJA GA ODVELA NA TREŽNJENJE

Vesti

PIJAN UKRAO AUTOBUS! Mladić bez vozačke dozvole, napravio haos u Svilajncu, POLICIJA GA ODVELA NA TREŽNJENJE

Podeli vest

Pripadnici saobraćajne policije u Svilajncu zadržali su do istrežnjenja mladića (24) koji je, pod dejstvom 2,42 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole upravljao autobusom "mercedes" koji je, kako se sumnja, prethodno ukrao sa autobuske stanice, saopšteno je iz Policijske uprave u Jagodini.

- On se sumnjiči da je ušao u autobus jedne požarevačke firme u kojoj nije nikog bilo, startovao ga i odvezao se, a policija ga je ubrzo nakon toga zaustavila u Ulici kralja Petra u ovom mestu. 

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila - piše u saopštenju.

Sudija Prekršajnog suda izrekao je muškarcu (24) zbog učinjenih prekršaja po Zakonu o bezbednosti saobraćaja kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu od 220.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 3 godine

Pijani vocac nista novo koliko ima pijanih kohe policija nekontrolise privfe ga na treznjenje i on opet vozi fok nekog neubije.Ko stiti nasilnike na ulicama uglsvnom sa skupim automibilima.To je lako i brzo resivo da drzsva zeli da sacuva zivote nefyxnih gradans

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija