• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

04.02.2021

07:55

POHAPŠENI ČLANOVI JEDNE OD NAJJAČIH KRIMINALNIH GRUPA U REGIONU! Detalji noćašnje akcije u Srbiji - otkrivamo sa kim su osumnjičeni sarađivali

Vesti

POHAPŠENI ČLANOVI JEDNE OD NAJJAČIH KRIMINALNIH GRUPA U REGIONU! Detalji noćašnje akcije u Srbiji - otkrivamo sa kim su osumnjičeni sarađivali

Podeli vest

Osumnjičeni koji su uhapšeni tokom noći, njih 16, članovi su organizovane kriminalne grupe koja slovi za jednu od najjačih u regionu.

Kako prenosi Pink, reč je o grupi koja je povezana sa jednim kriminalnim klanom iz Crne Gore.

Pretresi tokom noći sprovedeni su u Beogradu i još nekoliko gradova u Srbiji i i dalje traju.

Kako je jutros saopštio tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, u toku noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva.

Nenadić je saopštio da su hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA. 

Istakao je da je akcija izvršena juče i tokom noći u cilju očuvanja bezbednosti Srbije i da se odnosi na rasvetljavanje najtežih krivičnih dela protiv života i tela. 

U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica doneto je rešenje o zadržavanju i oni će biti sprovedeni Tužiocu za organizovani kriminal.  

Nenadić je istakao da su oni osumnjičeni, između ostalog, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela otmimca i teško ubistvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Auuuu 'oće li konačno i neko od šefova da padne? Verujem da su među našom 'elitom'....

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija