• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2021

18:50

POLICIJA I DALJE ČEŠLJA STADION PARTIZANA! Mladen Mijatović otkrio najnovije detalje, pa uporedio Veljinu grupu sa NAJOZLOGLAŠENIJIM KRIMINALCIMA DEVEDESETIH!

Vesti

POLICIJA I DALJE ČEŠLJA STADION PARTIZANA! Mladen Mijatović otkrio najnovije detalje, pa uporedio Veljinu grupu sa NAJOZLOGLAŠENIJIM KRIMINALCIMA DEVEDESETIH!

Podeli vest

Novinar televizije Pink Mladen Mijatović uključio se večeras u Nacionalni dnevnik gde je otkrio nove detalje hapšenja ozloglašene kriminalne grupe na čijem čelu je Velja Nevolja

Kako je objasnio, policija se i dalje nalazi na stadionu fk Partizana.

- Policija se nalazi i dalje na kompleksu Partizanovog stadiona. Oni su tu od jutros u 7 sati. Uz ovu lokaciju, policija je tokom dana pretresala oko 30 lokacija, i to uglavno na teritoriji Beograda, ali i na području Loznice i nekih drugih mesta - rekao je Mijatović.

Foto: Predrag Milosavljević

Privođenje Velje Nevolje

On je dodao da policija na tim mestima traga za dodatnim materijalnim dokazima protiv organizovane kriminalne grupe na čijem čelu je Velja Nevolja.

- Policija traga za dodatnim materijalnim dokazima koji će biti korišćeni u istrazi. Policija ima saznanja da se na određenim lokacijama nalaze materijalni dokazi, dnk tragovi, oružje, kojima su ljudi mučeni i ubijani. Policija radi po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.

UHAPŠEN BLISKI SARADNIK VELJE NEVOLJE! Boris Karapandžić zbog demoliranja "Kabineta" bio u kućnom pritvoru!

Kako navodi, Veljko Belivuk je doveden na stadion kako bi eventualno otkrio štekove u prostorijama koje je koristio.

- On je ušao u određene prostorije koje se nalaze u stadionu, kako bi policiji pokazao određene štekove gde se eventualno nešto krije i kako ne bi bilo podmetanja dokaza. On se vratio u maricu i zatim je odveden u pritvor. Tužilaštvo je celoj grupi odredilo zadržavanje do 48 sati, nakon toga će svi biti privedeni na saslušanje.

Foto: ATA Images

Dolazak Velje Nevolje na stadion FK Partizan

- Inače po zlodeloima kjoja je počinila ova grupa uporediva je sa zemunskim klanom. Ogranizovana kriminalna grupa na čijem čelu je bio Belivuk bavila se najtežim krivičnim delima, osumnjičeni su za teška ubistva, iznude i prodaju droge - zaključio je novinar rtv Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 3 godine

Zakon primeniti kao u Italiji, očistiti i druge gradove. Mafija i špijuni nulta tolerancija, pola veka je prošlo od rušenja YU od maspokovaca i divljanja na stadionima. Englezi su uspeli zavesti red, tako da može i u Srbiji.

zoran

pre 3 godine

I CZ i Partizan - leglo teškog kriminala..odavno.

Lazni Bot

pre 3 godine

Dok su poslusni i sluze vlasti nece ih dirati,ovo hapsenje je samo smena vlasti kriminalaca na vrhu takozvani krminalni izboti.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Kako cime to policija ceslja stadion, cesljom za kosu mozda ?

alekmaric93

pre 3 godine

Puna podrska za policiju koja konacno sme da radi svoj posao

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija